Για πόσες σεζόν μπορεί να συνεχιστεί το Mandalorian;
TV

Για πόσες σεζόν μπορεί να συνεχιστεί το Mandalorian;

Ο Jon Favreau είναι ο άνθρωπος πίσω από τη μεγάλη επιτυχία του Mandalorian που ήρθε σε μία εποχή ιδιαίτερα περίεργη για το ευρύτερο σύμπαν του Star Wars με το κοινό να μένει απογοητευμένο από την ολοκλήρωση της πρόσφατης τριλογίας.

Η μεγάλη επιτυχία της σειράς που βρίσκεται στα μισά του τρίτου κύκλου, έχει ανοίξει νέους ορίζοντες για το franchise με τη δημιουργία spin-offs που έρχονται σύντομα και ο Favreu δεν δείχνει διατεθειμένος να ρίξει σύντομα τους τίτλους τέλους στις περιπέτειες του Din Djarin και του Grogu.

«Είμαι ενθουσιασμένος με τη δουλειά που κάνω με τον με τον Dave Filoni και μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο αναπτύσσονται οι χαρακτήρες με την πάροδο του χρόνου. Μου αρέσει επίσης που υπάρχουν άλλες ιστορίες που λέγονται τώρα την ίδια χρονική περίοδο, όπως η Ahsoka και το Skeleton Crew» είπε αρχικά και συνέχισε.

«Μου άρεσε πολύ να δουλεύω με αυτή την ομάδα ανθρώπων και να συνεργάζομαι με όλους αυτούς τους διαφορετικούς σκηνοθέτες και αφηγητές. Δεν ξέρω τι θα με έκανε να μην απολαμβάνω αυτή τη δουλειά, ειδικά όσο το κοινό συνδέεται με αυτούς τους χαρακτήρες. Αυτή είναι μια πραγματικά ευχάριστη στιγμή. Και μου αρέσει αυτή η μορφή της αφήγησης ενός κεφαλαίου τη φορά. Να αφήνουμε το κοινό να μαντεύει κάθε φορά τι μπορεί να συμβεί αλλά και να εκπληρώνουμε τις προσδοκίες». 

To τέταρτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν είναι ήδη διαθέσιμο στο Disney Plus.


O Άρχοντας των Δαχτυλιδιών επιστρέφει στους ελληνικούς κινηματογράφους

Rolling Stone: Αυτά είναι τα 100 καλύτερα heavy metal τραγούδια

Τραγούδησε το Holy Diver με χορογραφία… καράτε στο American Idol

Parkway Drive: Τα τραγούδια που μου άλλαξαν τη ζωή


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ