To φινάλε του Stranger Things έχει μία ώρα συνεχόμενης δράσης και... τρόμου
TV

To φινάλε του Stranger Things έχει μία ώρα συνεχόμενης δράσης και… τρόμου

To πρώτο μέρος της 4ης σεζόν του Stranger Things σπάει όλα τα ρεκόρ του Netflix, αφού παραμένει άνετα στην κορυφή του top10 παγκοσμίως και το ενδιαφέρον δεν πρόκειται να μειωθεί σύντομα. Το αντίθετο μάλιστα, αφού ο νέος τρόπος κυκλοφορίας των επεισοδίων, άφησε το καλύτερο για το τέλος.

Την 1η Ιουλίου θα δούμε τα δύο επεισόδια του φινάλε με συνολική διάρκεια που θα αγγίζει τα 250 λεπτά και στην ουσία μιλάμε για δύο ταινίες που θα βγουν την ίδια μέρα. Και όχι απλές ταινίες αλλά υπερπαραγωγές που θα δικαιολογήσουν και το τεράστιο κόστος για κάθε επεισόδιο.

«Το τελευταίο επεισόδιο έχει περισσότερες σκηνές με εφέ, από ότι ολόκληρη η τρίτη σεζόν» τόνισε μιλώντας στο Empire ο Matt Duffer που μαζί με τον αδελφό του Ross είναι οι δημιουργοί της σειράς.

«Υπάρχει μία συνεχόμενη ώρα στο τελευταίο επεισόδιο που απλά δεν παίρνουμε ανάσα. Είναι το πιο περίπλοκο πράγμα που έχουμε επιχειρήσει ποτέ. Είναι γεμάτο ένταση και τρόμο και η συνολική διάρκεια είναι μεγαλύτερη ακόμα και από μια μεγάλη ταινία. Και τότε απλά όλα πάνε κατά διαόλου…» πρόσθεσε ο Ross Duffer.

Χωρίς να μπαίνουν σε λεπτομέρειες, οι δημιουργοί της σειράς λένε ότι οι πρωταγωνιστές παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και περνούν στην αντεπίθεση. «Κάτι που μας αρέσει πολύ είναι όταν στις ταινίες τρόμου οι πρωταγωνιστές δεν είναι παθητικοί και βγαίνουν  μπροστά. Θυμάστε στο Lost Boys όταν αποφασίζουν να κυνηγήσουν τους βρικόλακες; Είναι ωραίο να τους βλέπεις να σχεδιάζουν το πως θα κερδίσουν τον κακό. Αυτό είναι το κεντρικό θέμα του δεύτερου μέρους. Αλλά φυσικά δεν πάνε όλα σύμφωνα με το σχέδιο».


Τι λέει το Release για το φιάσκο των Bauhaus

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Οι Foo Fighters θα τιμήσουν τον Taylor Hawkins με δύο συναυλίες

Joker: Το σίκουελ ανακοινώθηκε – Έτοιμο το σενάριο!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ