Επίσημο: Ο «Πιγκουίνος» του Κόλιν Φάρελ θα γίνει σειρά στο HBO Max
TV

Επίσημο: Ο «Πιγκουίνος» του Κόλιν Φάρελ θα γίνει σειρά στο HBO Max

Από τον Δεκέμβριο ξέραμε ότι ο Πιγκουίνος του Κόλιν Φάρελ είναι πιθανό να αποκτήσει δική του σειρά, όμως τώρα έγινε και επίσημο, αφού το HBO Max άναψε το πράσινο φως και η σειρά προχωράει στη δημιουργία της. Η μεγάλη επιτυχία της ταινίας του Batman στις πρώτες ημέρες προβολής της, έπαιξε φυσικά καταλυτικό ρόλο σε αυτή την απόφαση.

Ο Matt Reeves που σκηνοθέτησε την ταινία, έχει χρέη παραγωγού, η Lauren LeFranc γράφει το σενάριο και θα είναι η showrunner του πρότζεκτ, ενώ ο Φάρελ επιστρέφει φυσικά στο ρόλο.  «Ο Κόλιν έκανε την οθόνη να εκραγεί ως Πιγκουίνος στην ταινία του Batman και η ευκαιρία να εξερευνήσουμε περισσότερες πτυχές αυτού του χαρακτήρα στο HBO Max μας εξιτάρει. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την ιστορία του Oz ενώ προσπαθεί να πάρει με τη βία τον έλεγχο του Gotham» δήλωσε με αφορμή την ανακοίνωση ο Matt Reeves.

Από την πλευρά του η showrunner του «The Penguin» όπως είναι ο προσωρινός τίτλος της σειράς, είχε να πει τα εξής: «Πάντα ήμουν οπαδός του κόσμου του Batman και η ταινία του Matt είναι μία πολύ δυνατή και ξεχωριστή προσθήκη σε αυτό το σύμπαν. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να λέω ιστορίες του Gotham και δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από το να βρω τον… κακό που κρύβεται μέσα μου από την ιστορία του  Oswald Cobblepot». 

«Ο κόσμος που έφτιαξε ο Matt Reeves στην ταινία του Batman εγγυάται μία βαθύτερη ματιά μέσα από τον Oswald Cobblepot. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να εξερευνήσω ακόμα περισσότερο τον Oz ενώ ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της σκοτεινής ιεραρχίας για να γίνει ο πιγκουίνος. Θα είναι καλό να τον έχουμε ξανά στους δρόμους του Gotham για λίγη τρέλα και χάος» τόνισε ο Κόλιν Φάρελ.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουμε μέσα στη χρονιά με την πρεμιέρα λογικά να τοποθετείται κάποια στιγμή το 2023. Μέχρι τότε το HBO Max θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα.


Διαβάστε ακόμα: 

DC: Άλλαξαν ημερομηνίες Aquaman, Flash, Black Adam και Shazam!

Obi-Wan: Αυτό είναι το πρώτο trailer

Συνέλαβαν τον σκηνοθέτη του Black Panther

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ