Dead City: Το teaser μας βάζει ξανά στον κόσμο του Walking Dead
TV

Dead City: Το teaser μας βάζει ξανά στον κόσμο του Walking Dead

Ούτε έξι μήνες δεν έχουν περάσει από το φινάλε του Walking Dead και δύο από τα κεντρικά πρόσωπα της σειράς επιστρέφουν με το δικό τους spin-off, με τίτλο Dead City. Η Μάγκι και ο Νίγκαν συνεργάζονται για να καταφέρουν να πάρουν πίσω τον γιο της Μάγκι, τον Χέρσελ που έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Η αποστολή τους οδηγεί στο Μανχάταν και μετά από καιρό θα δούμε τον κόσμο του Walking Dead να μας οδηγεί σε μία μεγάλη πόλη. Η σειρά που θα αποτελείται από έξι επεισόδια, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο και το απόγευμα του Σαββάτου, δόθηκε στη δημοσιότητα ακόμα ένα μικρό teaser, ενώ περιμένουμε σύντομα και το κανονικό trailer.

Θυμίζουμε ότι αυτό δεν είναι το τέλος του ευρύτερου σύμπαντος της σειράς, αφού μέσα στη χρονιά θα δούμε το φινάλε του Fear The Walking Dead, αλλά και τη σειρά με τις περιπέτειες του Ντάριλ στη Γαλλία, ενώ ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το spin-off του Ρικ και της Μισόν που θα προβληθεί το 2024.

Αυτό είναι το teaser για το Dead City:


Ανακοινώθηκαν νέες ταινίες από το σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Αυτές είναι οι τιμές για τα εισιτήρια της συναυλίας των Guns N’ Roses!

Οι Prodigy έρχονται στην Ελλάδα τον Ιούλιο για το Release Athens!

Η αυτοβιογραφία του Brian Johnson των AC/DC κυκλοφορεί και στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ