Διέρρευσε το trailer για την επιστροφή του Daredevil
TV

Διέρρευσε το trailer για την επιστροφή του Daredevil

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Daredevil στις οθόνες μας έχει ξεκινήσει. Και μπορεί να πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Μάρτιο του 2025 για την πρεμιέρα του Born Again στο Disney Plus, όμως πλέον έχουμε μια πρώτη γεύση από τη σειρά.

Το πρώτο trailer προβλήθηκε αποκλειστικά στην D23 της Disney και δεν είναι ακόμα διαθέσιμο online στην επίσημη μορφή του, αλλά βρήκε το δρόμο του για τα social media με βίντεο που τραβήχτηκε μέσα από την αίθουσα. Σιγά μην δεν τον έβρισκε.

To trailer μας δείχνει τη συνάντηση του Matt Murdock με τον Wilson Fisk σε ένα εστιατόριο αλλά και την επιστροφή του Punisher.

Τα γυρίσματα καθυστέρησαν πάρα πολύ λόγω της απεργίας στο Hollywood πέρυσι, αλλά σύμφωνα με τον Kevin Feige η δουλειά για τη δεύτερη σεζόν, θα ξεκινήσει στις αρχές της επόμενης χρονιάς, πριν καν την πρεμιέρα της πρώτης σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.