To Blacklist ανανεώθηκε και θα επιστρέψει για 10η σεζόν
TV

To Blacklist ανανεώθηκε και θα επιστρέψει για 10η σεζόν

Λίγες ημέρες πριν την επιστροφή της 9ης σεζόν μετά από διάλλειμα ενός μήνα, ο  James Spader που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον, ανακοίνωσε ότι το Blacklist ανανεώθηκε και για 10η σεζόν. Η σειρά γνωρίζει σταθερή επιτυχία με μέσο όρο 5 εκατομμυρίων τηλεθεατών ανά επεισόδιο στην Αμερική, ενώ το NBC που την προβάλλει, τονίζει ότι αυτός ο αριθμός ανεβαίνει στα εννέα εκατομμύρια με τις online προβολές.

Το Blacklist προβάλλεται και στην Ελλάδα από το Netflix,  με κάθε επεισόδιο να έρχεται στην πλατφόρμα αμέσως μετά την πρεμιέρα του. Πριν την 9η σεζόν, που βρίσκεται σε εξέλιξη, είχαμε την αποχώρηση της Megan Boone που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και του showrunner  Jon Bokenkamp.  H ανανέωση της σειράς θα την οδηγήσει πέρα από το φράγμα των 200 επεισοδίων κάτι που αναμένεται να συμβεί στις αρχές της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Η σειρά ακολουθεί τον Ρέιμοντ “Ρεντ” Ρέντιγκντον , έναν καταζητούμενο του FBI, ο οποίος μετά από 20 χρόνια, αποφασίζει να γυρίσει στη Ουάσινγκτον και να παραδοθεί. Καθώς το FBI τον ανακρίνει, ο Ρέντιγκτον υποστηρίζει ότι θέλει να συνεργαστεί μαζί τους, αφού είναι σε θέση να τους δώσει ονόματα και πληροφορίες ώστε να συλλάβουν τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς της Αμερικής, οι οποίοι είναι τόσο καλά κρυμμένοι που το FBI δεν γνωρίζει καν την ύπαρξή τους.


Διαβάστε ακόμα: 

Ένα σπάνιο κομμάτι ροκ ιστορίας ενώθηκε 55 χρόνια μετά

Η Evan Rachel Wood μιλάει για την κακοποίηση

Mark Lanegan: Έφυγε από τη ζωή o τραγουδιστής των Screaming Trees


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ