Με Billie Eilish οι νέοι τίτλοι αρχής του True Detective
TV

Με Billie Eilish οι νέοι τίτλοι αρχής του True Detective

Δέκα έχουν περάσει από την πρώτη σεζόν του True Detective που σημάδεψε το τηλεοπτικό τοπίο της προηγούμενης δεκαετίας και η σειρά επέστρεψε την Κυριακή με νέα σεζόν, καινούργια ιστορία και για πρώτη φορά άλλον δημιουργό.

Από την πρώτη σεζόν και το Far from Any Road των Handsome Family, η μουσική των τίτλων αρχής έδινε πάντα το στίγμα της κάθε ιστορία, με το You Want it Darker του Leonard Cohen να ακολουθεί στη δεύτερη σεζόν και το Death Letter της Cassandra Wilson να ακολουθεί στην τρίτη σεζόν

Όπως αποκαλύφθηκε την Κυριακή, το φετινό τραγούδι των τίτλων αρχής είναι το Bury a Friend της Billie Eilish που κυκλοφόρησε το 2019 και η αλήθεια είναι ότι έχει ακουστεί πολύ σε σειρές και ταινίες τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τη δημιουργό της τέταρτης σεζόν, Issa Lopez, η μουσική της Billie Eilish επηρέασε πολύ τη δημιουργία των νέων επεισοδίων, αφού όπως είπε στο Indiewire, έγραφε το σενάριο την εποχής καραντίνα και τότε άκουγε όλη μέρα τα τραγούδια της.

«Η ειρωνεία, η μελαγχολία και η ποίηση της Billie διαμόρφωσαν πολλά από αυτά που συμβαίνουν στη σειρά. Και με το συγκεκριμένο τραγούδι, βρήκα στους στίχους πολλά κοινά στοιχεία με όσα είχα ήδη γράψει. Είχα σκεφτεί τη γλώσσα και το “θάβω έναν φίλο” και το πάτημα σε ένα ποτήρι όλα αυτά που υπάρχουν στη σειρά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.