Αυτή η σκηνή δεν υπάρχει πια στην πρώτη σεζόν του Stranger Things
TV

Αυτή η σκηνή δεν υπάρχει πια στην πρώτη σεζόν του Stranger Things

Οι δημιουργοί του Stranger Things, τα αδέλφια Duffer, παραδέχθηκαν πριν από λίγο καιρό ότι κάνουν τροποποιήσεις σε προηγούμενα επεισόδια της σειράς, με αφορμή το λάθος που έγινε με την ημερομηνία των γενεθλίων του Will, στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες.

Στη σκηνή που η Eleven μαζί με τον Will και τον Mike έχουν πάει για πατινάζ, είναι κανονικά η μέρα των γενεθλίων του Will (σύμφωνα με παλαιότερο επεισόδιο), αλλά κανείς δεν το αναφέρει.

Έτσι οι Duffer άλλαξαν στο παλιό επεισόδιο τη μέρα των γενεθλίων, για να μη θεωρείται μέρος της πλοκής το γεγονός ότι οι φίλοι του ξέχασαν τα γενέθλια.

Σύμφωνα όμως με έναν παρατηρητικό οπαδό της σειράς, υπάρχει άλλη μία αλλαγή. Στο δεύτερο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, ο Jonathan κρυμμένους στους θάμνους τραβάει φωτογραφίες στο σπίτι του Στιβ και εκεί βλέπει από το παράθυρο τη Νάνσι να αλλάζει ρούχα.

Στην αρχική μορφή της σκηνής, σηκώνει την κάμερα και την φωτογραφίζει με το σουτιέν, αλλά πλέον δεν το κάνει, προφανώς για φτιάξει λίγο το προφίλ του αφού υποτίθεται ότι είναι το καλό παιδί.  Αντί για αυτό, η τελευταία φωτογραφία που τραβάει είναι με την Μπαρμπ λίγο πριν της επιτεθεί το Demogorgon. Πάντως προς το παρόν, η σκηνή του επόμενου επεισοδίου με τις φωτογραφίες, δείχνει ότι ο Jonathan έχει φωτογραφίσει τελικά τη Νάνσι.

H 4η σεζόν του Stranger Things ήταν η δημοφιλέστερη της σειράς με πάνω από 1,3 δισ. ώρες προβολών παγκοσμίως, ενώ η 5η που δεν αναμένεται πριν το 2024 θα είναι και η τελευταία.


H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out των Slipknot

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!

Marvel: Δύο ταινίες Avengers και όλο το πρόγραμμα του MCU

Walking Dead: Ρικ και Μισόν επιστρέφουν με νέα σειρά


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ