O Τσάρλι Κοξ τρύπωσε στο σινεμά για το No Way Home αλλά κανείς δεν χειροκρότησε στον Daredevil!
News

O Τσάρλι Κοξ τρύπωσε στο σινεμά για το No Way Home αλλά κανείς δεν χειροκρότησε στον Daredevil!

Τσάρλι Κοξ: Η εμπειρία του No Way Home στο σινεμά ήταν για τη συντριπτική πλειονότητα του κοινού απολαυστική. Ενθουσιασμός, πανηγυρισμοί, χειροκροτήματα και άλλα τέτοια ωραία συνόδευσαν την ένωση τριών διαφορετικών γενιών Spider-Man στη μεγάλη οθόνη, ενώ κάτι αντίστοιχο βίωσαν και Τόμπι Μαγκουάιρ με τον Άντριου Γκάρφλιντ που μπήκαν κρυφά σε έναν κινηματογράφο για να δουν την ταινία και δεν τους πήρε χαμπάρι κανείς.

Ο Τσάρλι Κοξ, που υποδύεται τον Daredevil και έκανε την πρώτη του μικρή εμφάνιση στο MCU, θέλησε και αυτός να νιώσει την εμπειρία στο σινεμά, για να δει πως θα αντιδράσει ο κόσμος όταν θα τον δει στην οθόνη. Μόνο που το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που του είχαν περιγράψει και περίμενε.

«Δέχθηκα τόσα πολλά μηνύματα και τηλέφωνα για αυτή τη στιγμή στους κινηματογράφους. Ο ανιψιός μου, μου έστειλε ένα ηχητικό που όλοι χειροκροτούσαν. Έτσι πήγα σε ένα σινεμά κοντά στο σπίτι μου και στάθηκα στον εξώστη. Δυστυχώς όμως όταν είδα τον εαυτό μου στην οθόνη, υπήρξε απόλυτη ησυχία» αποκάλυψε ο ηθοποιός μιλώντας στο slashfilm.

«Η γυναίκα μου ήταν μαζί και ηχογραφούσε γιατί σκέφτηκε ότι θα ήταν ωραίο να έχουμε ένα ενθύμιο με τον κόσμο να ενθουσιάζεται και μετά… απόλυτη σιωπή» κατέληξε αλλά δεν θα πρέπει να απογοητεύεται αφού στις περισσότερες αίθουσες ο κόσμος ήταν όντως ενθουσιασμένος με την εμφάνιση του και υπάρχουν πολλά βίντεο στο youtube που το αποδεικνύουν.

Ο Τσάρλι Κoξ υποδύθηκε τον Daredevil στις σειρές από το σύμπαν της Marvel στο Netflix από το 2015 έως και το 2018. Σε λίγες ημέρες όλες αυτές οι σειρές φεύγουν από το Netflix και αναμένεται να καταλήξουν στο Disney Plus που θα γίνει διαθέσιμο και στην Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι.

Αν και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ο ηθοποιός αναμένεται να επιστρέψει στον ρόλο σε πολλά πρότζεκτ του MCU το επόμενο διάστημα.


Διαβάστε ακόμα: 

Τομ Χάρντι – Σαρλίζ Θέρον: Ένταση και παραλίγο ξύλο στο Mad Max

Eλληνίδα εξαπατήθηκε από τύπο που υποδυόταν τον Jon Bon Jovi

To θρυλικό meme του Spider-Man έγινε πραγματικότητα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ