Τομ Χάρντι - Σαρλίζ Θέρον: Ένταση και παραλίγο ξύλο στο Mad Max
Movies

Τομ Χάρντι – Σαρλίζ Θέρον: Ένταση και παραλίγο ξύλο στο Mad Max

H ένταση που επικρατούσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Mad Max: Fury Road ανάμεσα στη Σαρλίζ Θέρον και τον Τομ Χάρντι είναι κάτι που έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Τώρα όμως έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα όσα διαδραματίστηκαν, μέσα από το βιβλίο Blood, Sweat and Chrome που κυκλοφορεί σύντομα και περιλαμβάνει δηλώσεις από όλους τους συντελεστές.

Το περιστατικό που οδήγησε την κατάσταση σχεδόν στα άκρα, συνέβη ένα πρωί όταν η έναρξη των γυρισμάτων ήταν προγραμματισμένη για τις  8 το πρωί. Η Σαρλίζ Θέρον εμφανίστηκε νωρίτερα, αλλά ο Χάρντι ήταν δεδομένο ότι θα αργούσε αφού ποτέ δεν ήταν στην ώρα στα πρωινά γυρίσματα.

«Αν αυτό ήταν μία επίδειξη δύναμης δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά ήταν σίγουρα προκλητικά συμπεριφορά. Αν θες την άποψη μου, νομίζω ότι ήξερε πως θα εκνευρίσει τη Σαρλίζ που είναι τρομερή επαγγελματίας και πάντα εμφανιζόταν νωρίς» δηλώνει ο βοηθός κάμεραμαν της ταινίας, Ricky Schamburg.

Όπως καταγράφεται στο στο βιβλίο, όταν ο Χάρντι εμφανίστηκε τελικά με τρεις ώρες καθυστέρηση, η Θέρον που περίμενε ντυμένη κανονικά για το ρόλο της Furiosa, έγινε έξαλλη και άρχισε να φωνάζει προς το μέρος του: «Βάλτε πρόστιμο στο γαμ…ενο μ..νι, εκατό χιλιάδες δολάρια για κάθε λεπτό που καθυστέρησε ολόκληρο το συνεργείο».

«Είχε δίκιο. Και ήταν έξαλλη, ούρλιαζε. Είχε πολύ αέρα και δεν ξέρω αν ο Χάνρτι τα είχε ακούσει όλα, άλλα όρμησε κατα πάνω της και της είπε ‘Τι μου είπες;’. Ήταν πολύ έντονος και εκείνη ένιωσε ότι απειλείται » τονίζει ο κάμεραμαν Mark Goellnicht.

Εκείνη ήταν η μέρα που τα άλλαξε όλα, αφού η ηθοποιός απαίτησε προστασία. «Φτάσαμε σε ένα σημείο που τα πράγματα είχαν ξεφύγει, έτσι υπήρξε η ιδέα να έρθει και μία γυναίκα παραγωγός επειδή δεν ένιωθα ασφαλής» διηγείται η ίδια η Σαρλίζ Θέρον. Της ανατέθηκε γυναίκα παραγωγός όμως δεν της επιτρεπόταν η είσοδος στον χώρο των γυρισμάτων με απόφαση ενός άλλου άντρα παραγωγού.

Από την πλευρά του ο Χάρντι παραδέχεται ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή. «Ήμουν σίγουρα υπερβολικός και δεν σκεφτόμουν σωστά. Η πίεση που υπήρχε και στους δυο μας ήταν τεράστια. Αυτό που χρειαζόταν η Σαρλίζ ήταν να είμαι ένας καλύτερος και πιο έμπειρος συνεργάτης. Θέλω να πιστεύω ότι τώρα που είμαι μεγαλύτερος θα μπορούσα να ανταποκριθώ καλύτερα» καταλήγει.

Η ταινία αποτέλεσε τεράστια εμπορική επιτυχία και είχε μάλιστα δέκα υποψηφιότητες για όσκαρ ανάμεσα τους και αυτό για καλύτερη ταινία και τελικά πήρε έξι.


Διαβάστε ακόμα: 

Ozark: Ανακοινώθηκε το τέλος

Eλληνίδα εξαπατήθηκε από τύπο που υποδυόταν τον Jon Bon Jovi

To θρυλικό meme του Spider-Man έγινε πραγματικότητα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: