Ozark: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του τέλους από το Netflix
TV

Ozark: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του τέλους από το Netflix

Πριν από περίπου ένα μήνα είδαμε στο Netflix τα πρώτα επτά επεισόδια του τέταρτου κύκλου του Ozark και περιμέναμε ότι το δεύτερο μέρος θα έρθει προς το καλοκαίρι, όμως το τέλος είναι τελικά πιο κοντά από όσο νομίζαμε. Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το φινάλε που θα αποτελείται από άλλα επτά επεισόδια έρχεται στην πλατφόρμα στις 29 Απριλίου.

Το τελικό ξεκαθάρισμα έρχεται και κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις αναμένεται να είναι η Ρουθ της καταπληκτικής Τζούλια Γκάρνερ που θα ψάξει απεγνωσμένα την εκδίκηση για όσα συνέβησαν στο πρόσφατο φινάλε. Όπως λέει και στο teaser που συνοδεύει την ανακοίνωση, είναι «γαλουχημένη με βία και θάνατο».

Στη νέα σεζόν πρωταγωνιστούν οι βραβευμένοι με Emmy Τζέισον Μπέιτμαν, Λόρα Λίνεϊ και Τζούλια Γκάρνερ, καθώς και οι Σοφία Χούμπλιτζ, Σκάιλαρ Γκέρτνερ, Τσάρλι Τέιχαν, Τζέσικα Φράνσις Ντιουκς, Λίσα Έμερι, Φίλιξ Σόλις, Ντέμιαν Γιανγκ μαζί με πολλούς άλλους. Ο υποψήφιος για Emmy Κρις Μάντι επιστρέφει ως showrunner, σεναριογράφος και διευθυντής παραγωγής. Οι Τζέισον Μπέιτμαν, Μαρκ Ουίλιαμς, Τζον Σιμπάν, Πάτρικ Μάρκι και Μπιλ Ντουμπουκέ υπογράφουν τη διεύθυνση παραγωγής, ενώ συν-διευθύντρια παραγωγής είναι η Λόρα Λίνεϊ.

Σύνοψη

Το “Όζαρκ” είναι ένα συναρπαστικό δράμα που διαδραματίζεται στο σήμερα και παρακολουθεί το ταξίδι της οικογένειας Μπερντ από τη φυσιολογική της ζωή σε προάστιο του Σικάγο στην επικίνδυνη εγκληματική της επιχείρηση στα Όζαρκ του Μιζούρι. Η σειρά εξερευνά τον καπιταλισμό, τις οικογενειακές σχέσεις και την επιβίωση μέσα από τα μάτια (κάθε άλλο παρά) καθημερινών Αμερικανών.

Το πόστερ του φινάλε

Ozark


Διαβάστε ακόμα: 

Eλληνίδα εξαπατήθηκε από τύπο που υποδυόταν τον Bon Jovi

Η Evan Rachel Wood μιλάει για την κακοποίηση

Mark Lanegan: Έφυγε από τη ζωή o τραγουδιστής των Screaming Trees


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ