Τρελό spoiler για το Vikings κάνει στο instagram η Λάγκερθα!
News

Τρελό spoiler για το Vikings κάνει στο instagram η Λάγκερθα!

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από το φινάλε του πρώτου μισού της 5ης σεζόν του Vikings και ήδη έχουμε μπει σε διαδικασία αναμονής για τα επόμενα δέκα επεισόδια.

Στην τέταρτη σεζόν το κενό ανάμεσα στα επεισόδια έφτασε τους 8 μήνες κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα η σειρά θα επιστρέψει πριν από το τέλος του καλοκαιριού.

Αυτή την εποχή όμως βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τα γυρίσματα για την 6η σεζόν του Vikings και όπως είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό σε ένα από τα επεισόδια ρόλο σκηνοθέτη θα αναλάβει η Κάθριν Γουίνικ.

Τα γυρίσματα για το επεισόδιο της ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες και ενώ αρχικά δημοσίευε φωτογραφίες που την έδειχναν μπροστά σε οθόνες και γενικά δεν αποκάλυπταν στοιχεία της πλοκής ανέβασε δύο φωτογραφίες που έκαναν έξαλλους πολλούς από τους οπαδούς της σειράς που την ακολουθούν.

Τη βλέπουμε λοιπόν σε φωτογραφίες με τον Μπγιορν και τον Βίτσερκ κάτι που κάνει ξεκάθαρο ότι και οι δύο θα έχουν επιζήσει από τον πόλεμο με τον Άιβαρ που συνεχίζεται. Για την ίδια βέβαια μάλλον δεν ισχύει το ίδιο αφού δύσκολα θα την γλιτώσει στα επεισόδια που ακολουθούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: