Τι στο διάολο θα γίνει με το Wayward Pines;
News

Τι στο διάολο θα γίνει με το Wayward Pines;

Βρισκόμαστε σε μία περίεργη κατάσταση μετά το τελευταίο επεισόδιο του Wayward Pines.

Αρχικά να σας πούμε ότι αν δεν έχετε δει τη σειρά ή θέλετε να αποφύγετε τα spoilers για το φινάλε καλύτερα να φύγετε από εδώ. ΤΩΡΑ!

556bb81c4ae56e586e457483_spoilers-game-nights-king

To Wayward Pines το γουστάραμε από την αρχή. Κολλήσαμε με το μυστήριο και ως site που έχει για ευαγγέλιο του το Lost γουστάραμε με όλες τις ανατροπές. Μπορεί οι απαντήσεις το που και το πότε να δόθηκαν από τα μισά της σεζόν αλλά αφού δεν είχαμε διαβάσει τα βιβλία δεν είχαμε ιδέα τι στο διάολο θα γίνει στο τέλος.

Να πούμε ότι αφού το ψάξαμε λίγο, το φινάλε του βιβλίου είναι εντελώς διαφορετικό. Ο Ήθαν Μπερκ ζει, οι επιζήσαντες στέλνουν έξω από τον φράχτη τον Ντέιβιντ Πίλτσερ και όταν οι κάτοικοι καταλαβαίνουν ότι οι χειμώνες στο 4028 διαρκούν πολύ περισσότερο, έρχονται αντιμέτωποι με το θέμα της έλλειψης τροφίμων που θα τους “χτυπήσει” σύντομα.

Τι κάνουν; Μπαίνουν ξανά όλοι μαζί σε κρυογενικό ύπνο. Η τελευταία πρόταση του βιβλίου είναι αυτή.

“70.000 χρόνια μετά, τα μάτια του Ήθαν Μπερκ ανοίγουν ξαφνικά”

Εντελώς διαφορετικό φυσικά από το φινάλε της πρώτης σεζόν της σειράς που βρήκε τον χαρακτήρα του Ματ Ντίλον να θυσιάζεται για να προστατέψει τους υπόλοιπους ενώ και ο Ντέιβιντ Πίλτσερ σκοτώνεται από την Κάρλα Γκουτσίνο.

Fast Forward τρία χρόνια μετά όταν ο εκνευριστικός γιος του Ντίλον, ξυπνάει από κώμα και ανακαλύπτει ότι η νέα γενιά έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια της και έχει βάλει όλους τους ενήλικους σε διαδικασία κρυογενικού ύπνου.

Και μπορεί ο M. Night Shyamalan να μην είχε σχέση με το σενάριο της σειράς αλλά μόνο και μόνο το γεγονός ότι το όνομα του είναι φαρδύ πλατύ ως βασικός παραγωγός, έκανε αρκετό κόσμο που δεν γούσταρε το φινάλε να τον θεωρήσει υπεύθυνο για την ανατροπή.

shymalan

Που βρισκόμαστε τώρα. Η σειρά είχε προωθηθεί ως event series κάτι που σημαίνει ότι είχαμε δέκα επεισόδια και τέλος. Έτσι κι αλλιώς το υλικό και από τα τρία βιβλία εξαντλήθηκε. Από την άλλη μιλάμε για την πιο επιτυχημένη σειρά του φετινού καλοκαιριού έτσι στο FOX κάνουν σκέψεις για δεύτερη σεζόν. Καμία απόφαση δεν έχει παρθεί όμως ακόμα, παρά το γεγονός ότι ο Shyamalan δήλωσε ότι έχει κάποιες ιδέες για μία ενδεχόμενη δεύτερη σεζόν.

Κάτι που δεν είναι απαραίτητα καλό…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ