Θάβοντας την πρώην (περιμένει η Alexandra Daddario)
Movies and TV

Θάβοντας την πρώην (περιμένει η Alexandra Daddario)

Ο Max (Anton Yelchin) είναι ένας ευγενικός και ευχάριστος τύπος που έχει σχέση με την δύστροπη αλλά πανέμορφη Evelyn (Ashley Greene). Τα πράγματα παίρνουν την κάτω βόλτα όταν αποφασίζουν να συζήσουν και η Evelyn αποδεικνύεται ανυπόφορη. Ο Max αποφασίζει ότι πρέπει να βάλει ένα τέλος αλλά φοβάται να της πει να χωρίσουν. 

Η μοίρα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της αφού η Evelyn σκοτώνεται σε ένα τρομακτικό αυτοκινητικό δυστύχημα, αφήνοντας τον Max εργένη και έτοιμο να προχωρήσει επιτέλους τη ζωή του. Μερικές εβδομάδες μετά γνωρίζει την Olivia (Alexandra Daddario) και από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους θεωρεί ότι ίσως να βρήκε το άλλο του μισό. Την ίδια βραδιά όμως η Evelyn γυρίζει από τον τάφο ως ζόμπι και είναι αποφασισμένη να ζήσει μαζί του για πάντα. Ακόμα και αν χρειαστεί να τον μετατρέψει και αυτόν σε ζόμπι.

Αυτή είναι η πλοκή του Burying The Ex, της ρομαντικής κωμωδίας με ζόμπι, που θα βγει μέσα στη χρονιά στους κινηματογράφους, για την οποία δεν έχουμε ακόμα trailer, αλλά έχουμε το πρώτο clip.

Περιττό να σας πούμε ότι παίρνουμε το μέρος της Alexandra Daddario έτσι;

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/0qQzxbQu7Ww” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ