O σκηνοθέτης του True Detective θα φέρει το IT του Stephen King στη μεγάλη οθόνη
Movies and TV

O σκηνοθέτης του True Detective θα φέρει το IT του Stephen King στη μεγάλη οθόνη

Αν το όνομα, Cary Fukunaga, δεν σας λέει και πολλά τότε να σας πούμε ότι είναι ο σκηνοθέτης ολόκληρης της πρώτης σεζόν του True Detective. Είναι υπεύθυνός άρα και για μία από τις καλύτερες σκηνές στην ιστορία της τηλεόρασης, το tracking shot στο γκέτο στο φινάλε του 4ου επεισοδίου.

Σε συνέντευξη του στο Vulture, ο Dan Lin,  που έχει αναλάβει την παραγωγή για την μεταφορά του IT του Stephen King στη μεγάλη οθόνη, αποκάλυψε ότι ο Fukunaga δουλεύει ασταμάτητα με στόχο τα γυρίσματα να αρχίσουν το καλοκαίρι. Και επίσης μας λέει ότι θα έχουμε δύο ταινίες.

«Το βιβλίο είναι τόσο επικό που δεν θα μπορούσαμε να πούμε ολόκληρη την ιστορία και να δώσουμε αρκετό βάθος στους χαρακτήρες σε μία μόνο ταινία».

Και ένα έξτρα στοιχείο που μας κάνει ακόμα περισσότερο αισιόδοξους; Η κινηματογραφική μεταφορά έχεις ευλογίες του Stephen King.

Αν δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο ή δεν έχετε δει την τηλεταινία των 90’s η ιστορία είναι η εξής:

Τον τρόμο σκόρπισε πριν από 30 χρόνια στο Derry μια σειρά μυστηριωδών δολοφονιών κι εξαφανίσεων παιδιών. Μόνο που τα αποτρόπαια αυτά εγκλήματα δεν έγιναν από ανθρώπινο χέρι.

Μια ομάδα παιδιών, αντιμετώπισαν αυτή τη φρίκη στα δώδεκά τους χρόνια, ανακάλυψαν τι κρυβόταν πίσω από τα γεγονότα που στοίχειωναν τη ζωή τους. Ήταν το Αυτό, που πολέμησαν και νόμιζαν ότι νίκησαν.
30 χρόνια αργότερα, ενήλικοι πια και πετυχημένοι, καλούνται να επιστρέψουν πίσω στην γενέτειρά τους όταν το Αυτό επιστρέφει ακόμα πιο εφιαλτικό κι ανατριχιαστικό από πριν με σκοπό να το νικήσουν μια και καλή. Ν’ αναμετρηθούν με το ανατριχιαστικό παρελθόν και το ακόμα πιο ανατριχιαστικό παρόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ