Η καλύτερη σκηνή στην ιστορία της τηλεόρασης;
Movies and TV

Η καλύτερη σκηνή στην ιστορία της τηλεόρασης;

Όσα ελπίζαμε πριν την αρχή του True Detective βγαίνουν αληθινά και τα παραπάνω.

Και αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μέχρι στιγμής για τη σειρά που, στέκεται όχι μόνο στο ύψος των περιστάσεων αλλά ανεβάζει τον πήχη σε απίστευτα ύψη.

Η ιστορία της εξιχνίασης μίας τελετουργικής δολοφονίας, από δυο ντετέκτιβ που υποδύονται ο Μάθιου Μακοναχι και ο Γούντι Χάρελσον, βρίσκεται ήδη στο τέταρτο επεισόδιο και θα ολοκληρωθεί στα οκτώ.

Από εδώ και κάτω υπάρχουν spoilers.

Στο τέταρτο επεισόδιο λοιπόν με τίτλο Who Goes There γίναμε μάρτυρες μίας από τις καλύτερα εκτελεσμένες και έντονες σκηνές που έχουμε δει ποτέ. Διάολε, όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά και στον κινηματογράφο.

Τα τελευταία έξι λεπτά του επεισοδίου, είναι γυρισμένα με μία κάμερα, που ακολουθεί τον Ραστ (Μακοναχι) από την αρχή μέχρι το τέλος, σε μία σκηνή γυρισμένη μία και έξω.

Όσοι έχετε δει το επεισόδιο δεν νομίζω ότι θα διαφωνήσετε, ότι αυτά τα έξι λεπτά που διαρκεί η είσοδος και η έξοδος του Ραστ από το γκέτο είναι από τα πιο έντονα που έχουμε ζει βλέποντας σειρές.

Η σκηνοθεσία του Cary Fukunaga, μοιάζει με τέλεια εκτελεσμένη χορογραφία που εξελίσσεται σε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο, γεμάτο αυτοκίνητα, ηθοποιούς που πρέπει να συγχρονιστούν και όλα αυτά σε ένα σκηνικό που μοιάζει με πεδίο μάχης.

Το true detective οδεύει ολοταχώς στο να γίνει κλασικό πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη του σεζόν. Επίσης κάποιος να δώσει φέτος όλα τα βραβεία στον Μάθιου Μακόναχι.

Δείτε ξανά την τελευταία σκηνή του επεισοδίου:

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/s_HuFuKiq8U” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ