«Οι συναυλίες θα επιστρέψουν όταν βρεθεί εμβόλιο για τον κορωνοϊό»

Roxx |

Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχουμε ακόμα επίσημες τοποθετήσεις για το θέμα των συναυλιών, όμως μία «κρυάδα» την έχουμε πάρει ήδη από τις Η.Π.Α. που έχουν χτυπηθεί περισσότερο από κάθε άλλη χώρα από τον κορωνοϊό.

Πριν από μερικές ημέρες είχαμε την τοποθέτηση ειδικού συμβούλου υγείας, που έλεγε ότι θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι το φθινόπωρο του 2021 για να επιστρέψουμε στις μεγάλες εκδηλώσεις και τώρα έχουμε μία δήλωση του κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Gavin Newsom, που σε ενημέρωση του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρθηκε και αυτός στο θέμα.

«Η προοπτική μεγάλων εκδηλώσεων θα αποτελούσε αμέλεια τουλάχιστον μέχρι να αποκτήσουμε την ανοσία της αγέλης και να φτάσουμε σε εμβόλιο. Έτσι, μεγάλες εκδηλώσεις που θα έφερναν μαζί εκατοντάδες ή χιλιάδες κόσμου όλους μαζί δεν είναι στο πρόγραμμα με τα σημερινά δεδομένα». 

Όταν του επισημάνθηκε ότι τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν απάντησε ότι όπως και να έχει όταν μιλάμε για Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο είναι κάτι που αποκλείεται να συμβεί.

Στις μεγάλες εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνονται φυσικά εκτός από τις συναυλίες, τα συνέδρια και τα αθλητικά γεγονότα.

Σιγά-σιγά λοιπόν θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε αυτό το ενδεχόμενο και να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά αφού προέχει όπως και να το κάνουμε η υγεία όλων και όλα τα άλλα θα έρθουν μετά.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ