Στο trailer της τελευταίας σεζόν του Mr Robot τα Χριστούγεννα αναμένεται να χαλάσουν!

Roxx |

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Μετράμε αντίστροφα για το φινάλε του Mr Robot που επιστρέφει τον Οκτώβριο μετά από δύο χρόνια απουσίας. Η ιστορία του Έλιοτ θα ολοκληρωθεί με 13 επεισόδια με τον Ραμί Μαλέκ να έρχεται φρέσκος από την κατάκτηση του Όσκαρ για το Bohemian Rhapsody.

H 4η και τελευταία σεζόν τοποθετείται χρονικά στα Χριστούγεννα του 2015 και το πρώτο trailer μας μεταφέρει στο φαινομενικά γιορτινό κλίμα με τον Έλιοτ να ετοιμάζει μία τελευταία μεγάλη επίθεση.

«Ως φαν της βρετανικής τηλεόρασης μου άρεσε που χρησιμοποιούσαν τα χριστουγεννιάτικα επεισόδια ως μέσο για να ολοκληρώσουν τις σειρές» λέει ο δημιουργός του Mr Robot, Sam Esmail, στο EW χρησιμοποιώντας ως παραδείγματα το αγγλικό Office και το Extras. «Υπάρχει κάτι ξεχωριστό στο να τοποθετείς το φινάλε σε αυτή την περίοδο γιατί προσθέτει συναίσθημα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Πάντα στις γιορτές κοιτάς πίσω στη χρονιά που πέρασε και επειδή αυτό είναι το τελευταίο κεφάλαιο στην ιστορία του Έλιοτ, ήθελα να υπάρχει αυτός ο συναισθηματικός και απολογιστικός τόνος πάνω από την τελευταία σεζόν».ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ