Σταματήστε ότι κάνετε και δείτε το trailer για το X-Men: Apocalypse
Movies

Σταματήστε ότι κάνετε και δείτε το trailer για το X-Men: Apocalypse

Τη νέα περιπέτεια των X-MEN την περιμένουμε στα τέλη Μαΐου. Εκτός και αν αποφασίσει να βγάλει και άλλη ταινία ο Παπακαλιάτης τότε και έρθει στην Ελλάδα κανά-δυο βδομάδες μετά.

Η ταινία έχει ως κεντρικό πρόσωπο έναν από τους μεγαλύτερους κακούς που διαθέτει το σύμπαν των X-MEN και το πρώτο trailer μόλιες έφτασε.

Πριν το δείτε λίγα λόγια, για το X-Men: Apocalypse

Από τις απαρχές του ανθρώπινου πολιτισμού λατρευόταν σαν θεός. Ο Apocalypse, ο πρώτος και πιο ισχυρός μεταλλαγμένος από το σύμπαν των X-MEN πήρε τις δυνάμεις πολλών μεταλλαγμένων και έγινε ανίκητος και αθάνατος.

Με το ξύπνημα του μετά από χιλιάδες χρόνια, δυσαρεστείται από την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο και φτιάχνει μια ομάδα με άλλους ισχυρούς μεταλλαγμένους (ανάμεσα τους και ο Magneto) με σκοπό να αφανίσει τους ανθρώπους και να φτιάξει μία νέα τάξη πραγμάτων με αυτόν αρχηγό.

Με τη μοίρα της ανθρωπότητας στην κόψη του ξυραφιού, η Raven με τη βοήθεια του Professor X θα οδηγήσει μία ομάδα νεαρών μεταλλαγμένων με στόχο να σταματήσουν τον μεγάλο τους εχθρό και να αποτρέψουν την ολική καταστροφή.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: