Στα νέα επεισόδια του Vikings η Λάγκερθα τα έχει με γυναίκα
News

Στα νέα επεισόδια του Vikings η Λάγκερθα τα έχει με γυναίκα

Όταν το Vikings επιστρέψει με το δεύτερο μισό της τέταρτης σεζόν θα δούμε τις ήρωες αρκετά διαφορετικούς από ότι τους είχαμε συνηθίσει. Και αυτό γιατί όπως είδαμε στο midseason finale έχει γίνει ένα μεγάλο άλμα στο χρόνο και έχουμε πάει πολλά χρόνια μπροστά.

Ένας από τους χαρακτήρες που θα έχει αλλαγές στη ζωή του είναι η Λάγκερθα που θα την δούμε να έχει πλέον σχέση μία γυναίκα την Άστριντ. Ο δημιουργός της σειράς, Michael Hirst, εξήγησε μιλώντας στο Entertainmen Weekly πώς προέκυψε αυτή η κατάσταση. 

Υπάρχει ένας νέος γυναικείος χαρακτήρας με το όνομα Άστριντ. Έχει γίνει μέρος της ζωής της Λάγκερθα. Έχουν σχέση. Μπορείτε να φανταστείτε γιατί η Λάγκερθα θέλει πλέον να είναι σε σχέση με μία γυναίκα. Όλοι οι άντρες της ζωής της την έχουν απογοητεύσει και την έχουν προδώσει. Και κανένα δεν θα περίμενε από αυτή να ζήσει μόνη της, δεν είναι τέτοια γυναίκα. Και δεν λέω ότι ξαφνικά ανακάλυψε ότι είναι λεσβία, δεν είναι αυτό το θέμα. Είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο με τον οποίο νιώθει άνετα, κάποιον που εμπιστεύεται και τα έφερε έτσι η ζωή που αυτός ο άνθρωπος είναι γυναίκα.

Vikings-1

vikings-4-big

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: