Οι Sonata Antartika επιστρέφουν σε τρολ μινόρε
New Songs

Οι Sonata Antartika επιστρέφουν σε τρολ μινόρε

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Sonata Antartika που μου κατέστρεψαν τη συναυλία των Anathema. Την κατέστρεψαν. Εκεί που είχα πάει σαν άνθρωπος και εγώ ωραία ωραία να πιω τις μπυρίτσες μου και να αποκτήσω αυτοκτονικές τάσεις (ενώ δεν έχω) με τα τραγούδια των αδερφών Cavanagh, ο στίχος που είχε κολλήσει στο κεφάλι μου και τον σιγοτραγουδούσα δεν με άφηνε να αγιάσω.

«Το gay ρεφρέν μου φέρνει κόσμο στο τραγούδι αυτό, Η αφωνία πάει σύννεφο, Autotune σε αγαπώ»

Είναι ο στίχος από το Meh-tal Core των Sonata Antartica. Τα παιδιά μας έκαναν την τιμή να μας στείλουν ολόκληρο το νέο τους δίσκο με τίτλο «Σονάτα σε τρολ μινόρε» το απόγευμα του Σαββάτου και όσοι συντονιστήκατε στην εκπομπή του Rock is Dead Radio θα πήρατε μία γεύση.

Για όσους δεν τους ξέρετε οι Sonata Antartika είναι μία comedy metal μπάντα που έγινε γνωστή για τις διασκευές σε λαϊκά σκουπιδάκια της εποχής όπως το Φωτιά με Φωτιά του Κιάμου και το Δεν ταιριάζετε του Παντελίδη.

Το νέο τους άλμπουμ περιέχει 12 τραγούδια με τίτλος όπως «Βυζγιά», «Βλακ Μεταλ», «Θρας ρε Νιαμου» και τον αγαπημένο μας που είναι το «Sexdoll That Contains The Lube To Protect Its User Against Stitches From He Who Is».

Ακούστε το Meh-tal Core

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/gF3eCfBHJU0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]
Αν γουστάρετε μπορείτε να υποστηρίξετε τη μπάντα αγοράζοντας τον δίσκο από εδώ.

Η σελίδα τους στο Facebook είναι εδώ.

10375085_707424192632378_4723087880057820941_n

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ