Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο βοηθός του Robert Downey Jr.
News

Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο βοηθός του Robert Downey Jr.

Μία δυσάρεστη είδηση μοιράστηκε ο Robert Downey Jr., αφού όπως έκανε γνωστό ο Jimmy Rich, που ήταν ο προσωπικός του βοηθός σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία 52 ετών.

«Ήταν αδελφός, το δεξί μου χέρι, ένας θείος για τα παιδιά μου και αγαπητός σε όσους τον γνώρισαν. Οι σκέψεις μας είναι στους συγγενείς του, φίλους και συνεργάτες και όλους τους οπαδούς της δουλειάς μου που τον ήξεραν ως τον άνθρωπο που με στήριξε σε κάθε βήμα της ανάρρωσης, της ζωής και της καριέρας μου» αναφέρει ο ηθοποιός για τον πιστό συνεργάτη του από το 2003 όταν ξεπέρασε τις εξαρτήσεις και έβαλε την καριέρα του ξανά στον ίσιο δρόμο.

«Δεν έχω λόγια. Ο Jimmy Rich ήταν μοναδικός. Άφηνε μία τρομερή εντύπωση σε όσους τον γνώριζαν και ειδικά στον αδελφό μου, Robert Downey Jr.. Ήταν αχώριστοι. Στέλνω όλη την αγάπη μου στην οικογένεια και τους φίλους του Jimmy. Να αγκαλιάζετε σφιχτά τα αγαπημένα σας πρόσωπα και δείξτε στον Downey πόσοι άνθρωποι τον αγαπάνε και είναι εδώ για αυτόν σε αυτή την δύσκολη στιγμή» έγραψε ο Captain America, Chris Evans.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ