Μία απόλυτα σοβαρή έρευνα αποκάλυψε πόσα λεφτά χρωστάει ο Τζόι στον Τσάντλερ
Movies and TV

Μία απόλυτα σοβαρή έρευνα αποκάλυψε πόσα λεφτά χρωστάει ο Τζόι στον Τσάντλερ

Όσοι δεν βλέπατε τα “Φιλαράκια” στην κανονική εποχή προβολής του σίγουρα θα έχετε τσεκάρει ένα σωρό επεισόδια στις συνεχείς επαναλήψεις που προβάλλει κάθε σαββατοκύριακο το Star.

Ξέρετε λοιπόν ότι ειδικά στις πρώτες σεζόν ο Τζόι στηριζόταν σχεδόν εξ’ ολοκλήρου οικονομικά στον Τσάντλερ.

Ένας χρήστης του Reddit, λοιπόν, κατέγραψε όλες τις αναφορές που γίνονται στα οικονομικά των δύο συγκάτοικων και με βάση τις τιμές της εποχής που προβαλλόταν η σειρά υπολόγισε τα λεφτά που χρωστάει ο Τζόι στον Τσάντλερ.

Το ποσό ξεπερνάει τις 100.000 δολάρια. Για την ακρίβεια είναι 119,760 δολάρια και περιλαμβάνουν το ενοίκιο στο διαμέρισμα σε μία από τις καλύτερες περιοχές της Νέας Υόρκης, τα μαθήματα υποκριτικής και χορού, όλα τα παράξενα χόμπι του Τζόι και όλους τους λογαριασμούς που θεωρητικά θα έπρεπε να μοιράζονται στα δύο.

Όσοι ψάχνουν λοιπόν συγκάτοικο ας τσεκάρουν πρώτα τα οικονομικά του. Αν παρόλα αυτά είναι πρόθυμος να διαθέσει τόσα λεφτά για σας πιθανότατα θα θέλει και κάτι παραπάνω…

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: