Πονάει το μυαλό μας με το νέο βίντεο και το γουνάκι του Παντελίδη
Music

Πονάει το μυαλό μας με το νέο βίντεο και το γουνάκι του Παντελίδη

Θα μας πείτε και θα έχετε δίκιο. Τι στο διάολο κάθεστε και βλέπετε τα βίντεο κλιπ του Παντελίδη; Έχετε δίκιο είπαμε.

Πείτε το βίτσιο, πείτε το μαλάκυνση εγκεφάλου. Μέσα θα πέσετε.

Και το κάναμε ξανά. Κάτσαμε και είδαμε από την αρχή μέχρι το τέλος το νέο βίντεο κλιπ του Παντελή Παντελίδη για το τραγούδι Της Καρδιάς Μου Το Γραμμένο.

Το μυαλό μας έγινε πουρές από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα, όπου μία κοπέλα μοιάζει να πέφτει από ένα ψηλό μπαλκόνι. Δεν έχει βλέμμα που δείχνει πρόθεση αυτοκτονίας ούτε βλέπουμε αν σκοντάφτει. Το επόμενο πλάνο την δείχνει στο δρόμο σε στάση σαν αυτή που έχουν τα σχήματα των πτωμάτων από κιμωλία στις ταινίες. Δεν βλέπουμε κανένα σημάδι όμως. Ούτε αίμα, ούτε γρατζουνιά ούτε τίποτα. Με λίγα λόγια στο τέλος ανακαλύπτουμε ότι η κοπέλα έχει μείνει η ανάπηρη.

Την παράσταση όμως κλέβει το παιχνιδιάρικο γουνάκι του Παντελη Παντελίδη, το οποίο ο αγαπημένος τραγουδιστής της ελληνικής νεολαίας περιφέρει σε όλη τη διάρκεια του βίντεο.

1111

Και ένα gif που επιμελήθηκε ένας θεούλης αναγνώστης μας.

giphy

Αλήθεια τώρα, αν το δείτε χωρίς ήχο είναι τόσο παράξενο το όλο θέαμα που μοιάζει βγαλμένο από την αρρωστημένη φαντασία του Κιούμπρικ. Ορίστε. Μέσα σε θέμα για τον Παντελίδη βάλαμε μέσα το όνομα του Κιούμπρικ. Θα πέσει φωτιά να μας κάψει.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ