Ποιος είναι ο πρωταθλητής στο «κόψιμο» σειρών
News

Ποιος είναι ο πρωταθλητής στο «κόψιμο» σειρών

Ο «μήνας του μέλιτος» για τις streaming υπηρεσίες έχει περάσει εδώ και καιρό, με τις πλατφόρμες να είναι πλέον ιδιαίτερα κυνικές στο θέμα της συνέχισης των σειρών τους. Αν το μπάτζετ είναι μεγάλο και δεν αποδώσουν από την αρχή, συνήθως πέφτει… τσεκούρι. Ότι γίνεται και στην παραδοσιακή τηλεόραση δηλαδή.

Κακή φήμη έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια το Netflix, που είναι η αλήθεια ότι έχει κόψει πάρα πολλά πρότζεκτ, όμως σύμφωνα με νέα έρευνα του Variety, που καταγράφει την περίοδο από την αρχή του 2020 έως και τον Αύγουστο του 2023, δεν είναι ο πρωταθλητής σε αυτό τον τομέα.

Ο τίτλος πάει στο MAX, που μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας το 2022, προχώρησε σε σαρωτικές αλλαγές και έχει κόψει σε αυτό το διάστημα το 26,9% των σειρών του. To Netflix μάλιστα βρίσκεται στην 5η θέση αυτή της λίστας, με 10,2% και πίσω από Disney Plus, Paramount + και HULU.

Τη μεγαλύτερη υπομονή με τις σειρές της δείχνει η Apple, αφού σύμφωνα με την έρευνα, μόνο το 4,9% των σειρών της έχει αποχαιρετήσει πρόωρα. Πάντως η σύγκριση streaming και παραδοσιακής τηλεόρασης δεν δείχνει μεγάλες διαφορές με τις πλατφόρμες να έχουν κόψει το 12,2% των σειρών, σε σχέση με το 10,8% που βλέπουμε στα κανάλια.


Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Σεπτέμβριο

O Ville Valo για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το απόλυτο χάος στα γυρίσματα του Duality των Slipknot

Με αλλαγή στη σύνθεση τους πάνε στο Powertrip οι AC/DC


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ