Ποιος δεν θα τη γλιτώσει στο Vikings; Την Τετάρτη το mid-season φινάλε
News

Ποιος δεν θα τη γλιτώσει στο Vikings; Την Τετάρτη το mid-season φινάλε

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το φινάλε του Vikings και τουλάχιστον βγάλαμε άκρη με μία από τις απορίες μας. Το επεισόδιο που έρχεται είναι το mid-season finale και θα ακολουθήσουν μέσα στη χρονιά κάποια στιγμή, αλλά δέκα.

Το λέμε αυτό, γιατί μέχρι σήμερα δεν είχε ξεκαθαρίσει το θέμα και είχαμε δει από εδώ και εκεί ατάκες για φινάλε της σεζόν.

Το ένατο επεισόδιο μπορεί να μην μας προσέφερε μεγάλη σκηνή μάχης, αλλά έγειρε ξανά την πλάστιγγα υπέρ του Άιβαρ, αφού για κάποιο λόγο που δεν μπορούμε να καταλάβουμε ο Ρόλο έστειλε τα γαλλικά στρατεύματα να τον βοηθήσουν, χωρίς όμως να εμφανιστεί ο ίδιος.

Έτσι όπως έχουν στηθεί τα πράγματα τώρα, ο Μπγιορν και η Λάγκερθα βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση και είναι λογικό να περιμένουμε κάποιον βαρβάτο θάνατο.

Άλλο ένα ανοικτό μέτωπο είναι αυτό με τον Φλόκι στην Ισλανδία, αλλά δύσκολα αυτή η υπόθεση θα εμπλακεί με τα όσα συμβαίνουν στο Κάτεγκατ. Και τέλος, θα δούμε καθόλου τον Ρόλο που δεν έχει εμφανιστεί καθόλου σε αυτή τη σεζόν; Όλες οι απορίες μας θα λυθούν την Τετάρτη στο mid-season finale.

Αυτό που ακολουθεί είναι το trailer:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: