Πέθανε ο ντράμερ των Rolling Stones
News

Πέθανε ο ντράμερ των Rolling Stones

Μια μεγάλη απώλεια θρηνεί ο χώρος της μουσικής αφού την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε ο Charlie Watts των Rolling Stones.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή εκπρόσωπος του, λέγοντας ότι έφυγε από τη ζωή το πρωί, ειρηνικά περιτριγυρισμένος από την οικογένεια του.

O Watts που ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τα μέλη της μπάντας, ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει κανονικά στην περιοδεία τους τον Σεπτέμβριο, όμως πριν από μερικές εβδομάδες είχε δηλώσει ότι λόγω ενός ιατρικού θέματος θα προτιμήσει να ξεκουραστεί για να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

«Για μια φορά το timing που είχα ήταν λίγο εκτός. Δουλεύω σκληρά για να επανέλθω πλήρως αλλά σήμερα αποδέχθηκα την γνώμη των ειδικών ότι αυτό θα χρειαστεί λίγο καιρό.  Μετά τα όσα πέρασαν οι οπαδοί μας με τον COVID δεν ήθελα να τους υποβάλλω σε ακόμα μία αναβολή έτσι ζήτησα από το καλό μου φίλο Steve Jordan να με αντικαταστήσει» είχε δηλώσει τότε δήλωσε ο Watts .

Έγινε μέλος της μπάντας το 1963, έναν χρόνο μετά το ξεκίνημα τους δηλαδή και είχε παίξει ντραμς σε όλα τα άλμπουμ τους από το 1964.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ