Πέντε τηλεοπτικοί χαρακτήρες με τους οποίους ταυτίζονται οι άντρες
News

Πέντε τηλεοπτικοί χαρακτήρες με τους οποίους ταυτίζονται οι άντρες

Να τα ξεκαθαρίσουμε από την αρχή. Όταν λέμε «ταυτίζονται οι άντρες» εννοούμε οι περισσότεροι και όχι όλοι. Αυτό για να προλάβουμε τις αντιδράσεις.

Επίσης ο εναλλακτικός τίτλος θα μπορούσε να είναι «πέντε τηλεοπτικοί χαρακτήρες που γουστάρουν οι γυναίκες». Πάλι μέσα θα ήμασταν.

Πάμε να δούμε λοιπόν πέντε τύπους που σηκώνουν στις πλάτες τους ολόκληρες σειρές ή ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μες στο γάλα όταν χρειάζεται να υποστηρίξεις κάποιον. Δεν γίνεται να παρακολουθείς μία σειρά χωρίς να έχεις αγαπημένο πρωταγωνιστή. Και αυτοί οι τύποι τα έχουν σχεδόν όλα.

Μάλλον επειδή δεν είναι πραγματικοί.

Εννοείται βέβαια ότι δεν είναι μόνο αυτοί. Ρίξτε τις δικές σας απόψεις στα comments.

Σόγιερ (Lost)

Δεν χρειάζεται να το φιλοσοφήσουμε και πολύ. Έριξε τα καλύτερα γκομενάκια της σειράς, είχε τις καλύτερες ατάκες και γενικότερα έναν από τους πιο αβανταδόρικους ρόλους που έχουν γραφτεί την τελευταία εικοσαετία.

Και μεταξύ μας τώρα, αν γουστάρεις Lost και πρέπει να ταυτιστείς με κάποιον και η άλλη σου επιλογή είναι ο Τζακ των χιλιάδων ψυχολογικών προβλημάτων και κόμπλεξ, σίγουρα θα προτιμούσες να αράζεις κάτω από ένα φοίνικα και να διαβάζεις με την ησυχία σου.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”563″ src=”//www.youtube.com/embed/j6NXIiS6VxI” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

Χανκ Μούντι (Californication)

Συγγραφέας, αλκοολικός και γυναικάς. Ζει στο Λος Άντζελες και από το κρεβάτι του έχει περάσει η μισή πόλη. Και όταν λέμε η μισή πόλη εννοούμε τα μοντέλα, οι ηθοποιοί και όσες γυναίκες θα μπορούσαν να είναι εξώφυλλα στο Playboy. Ο μόνος τρόπος που μπορείς να ταυτιστείς με έναν τέτοιο τύπο είναι λέγοντας ότι «Όσες γυναίκες κι αν περάσουν από το κρεβάτι μου, μία είναι η μοναδική μου αγάπη και παντοτινή».

Δεν θα περάσουν όμως τόσες γυναίκες από το κρεβάτι μας, ούτε θα μπορούμε να το κωλοβαράμε όλη μέρα, ούτε θα γλυτώνουμε πάντα από τέτοιου τύπου γκομενοατασθαλείες χωρίς σοβαρά παρατράγουδα.

Άσε που η μία γυναίκα και μοναδική, που θα μας συγχωρούσε τέτοιες μπαγαμποντιές λογικά δεν γεννήθηκε ακόμα. Και αν γεννήθηκε να μας πάρει τηλέφωνο.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/AgX-fKE6cJg” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

Τίριον (Game of Thrones)

Ο πατέρας σου είναι το μεγαλύτερο καθίκι στα Επτά βασίλεια. Ο αγαπημένος σου αδερφός πηδιέται με την αδερφή σου και έχουν και παιδιά. Είσαι μέλος της πιο μισητής οικογένειας στο Γουέστερος, ενώ η φύση δεν σου φέρθηκε καλά, αφού γεννήθηκες νάνος σε έναν οίκο που έχει σύμβολο του το λιοντάρι και την επιβλητική φύση του.

Παρόλα αυτά το ξεπερνάς έχοντας διαβάσει εκατοντάδες βιβλία που σε καθιστούν χαρακτηριστικά πιο έξυπνο από το 90% πληθυσμού, κάτι που σε τροφοδοτεί επίσης με θανατηφόρες ατάκες.

Smart is the new sexy λοιπόν αλλά βοηθάει και το γεγονός ότι έχεις φράγκα. Και πολλά μάλιστα.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/xfyNF7v9C-I” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

Ντάριλ (Walking Dead)

Σε μια σειρά που οι συζητήσεις και τα ψυχολογικά προβλήματα είναι ατελείωτα, ο Ντάριλ είναι ο μοναδικός ρεαλιστής. Όπως θα θέλαμε να βλέπουμε τους εαυτούς μας ανάμεσα σε ένα γκρουπ παράλογων, καταθλιπτικών και μονίμως συναισθηματικά φορτισμένων ανθρώπων.

Ο Ντάριλ ξέρει τι πρέπει να κάνει, δεν είναι αλαζόνας και είναι και η πιο badass φιγούρα του Walking Dead. Γιατί για να είσαι αρχηγός δεν χρειάζεται να το δηλώνεις, αλλά να το δείχνεις. Α! Και να τα βάζεις με ολόκληρο τανκς ολομόναχος.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/iStg0LHLK1I” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

Ραστ Κόουλ (True Detective)

Φιλόσοφος, ντετέκτιβ και αν χρειαστεί ρίχνει και τις φάπες του. Ο Μάθιου Μακόναχι έφτιαξε την τέλεια απεικόνιση του άντρα που μπορεί να λύσει κάθε πρόβλημα, να ρίξει θανατηφόρες ατάκες για τη ζωή και τον θάνατο, αλλά ταυτόχρονα να δείξει ότι όλες αυτές οι εμμονές θα σε λυγίσουν.

Τα γκομενάκια τον γουστάρουν,αλλά αυτός δεν έχει χρόνο να σκεφτεί τα γκομενάκια. Προέχουν οι απαντήσεις στα αιώνια ερωτήματα.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/hTnNsIgQArM” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/01/radio-arthro.png ” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ