Πέντε παίκτες του Ολυμπιακού με φάτσα για μουσική καριέρα
News

Πέντε παίκτες του Ολυμπιακού με φάτσα για μουσική καριέρα

Γράφει ο Γιάννης Τσαούσης

Εν αρχή ην το disclaimer: Όχι, αυτή η λίστα δεν περιλαμβάνει τον Πάολο Μασάντο και τη μουστάκα του.

Πάμε τώρα στο ζουμί:

1. Μπάλας Μέγιερι

2011120605203_154356075

Ναι ρε, μην κρίνετε εκ των προτέρων αρνητικά τον ανθρωποδιώχτη με το τριπλοσάγωνο. Προσπαθήστε να κοιτάξετε προσεκτικά πίσω από το προσωπείο και θα δείτε ότι ο Ούγγρος είναι ταμάμ φυσιογνωμία για μπασίστας σε αγγλική μπάντα των 70s-80s, τύπου Joy Division ή Clash. Μαλλί-τζίβα, κολλητό φανελάκι, περφέκτο, Doc Martens, φουλάρι στην κωλότσεπη, οργή για την κοινωνία που ξεχειλίζει, στριφτό τσιγάρο και μια μελαγχολία διάχυτη να αυλακώνει το προσωπό του αρκούν.

2. Δημήτρης Σιόβας

1032814

Η ντροπή των απανταχού hipsters, ο «Έλληνας Δαρείος» και ό,τι άλλο θέλετε, είναι κομμένος και ραμμένος για συμμετοχή σε ελληνικό talent show. Ατημέλητη φράντζα, μπλαζέ ύφος, ξεφτισμένο τζιν και μποτικό, λευκό πουκάμισο με τα μισά κουμπιά ανοικτά, χαϊμαλιά σε χέρια και λαιμό και τα συναφή. Στέκεται μπροστά από την επιτροπή, τραγουδάει με περισσό θράσσος την «Πριγκιπέσσα του Καρρά» (έτσι το λέει στους κριτές, αγνοώντας το παρδαλό κατσίκι δίπλα τους που έχει ξεσκιστεί στο γέλιο), το φάλτσο του ραγίζει μέχρι και τον φακό της κάμερας, πάει σπίτι του κλωτσηδόν και δεν ξαναμαθαίνουμε ποτέ γι’ αυτόν.

3. Αλεχάντρο «Τσόρι» Ντομίνγκες

Κλασική περίπτωση «Χούλιο Ιγκλέσιας των φτωχών». Με φιλαρισμένο μαλλί κομμωτηρίου, αξυρισιά τριών ημερών, βλέμμα που εκπέμπει άφθονο υπόγειο ερωτισμό και λευκό λινό κοστούμι με ομόχρωμα loafers από κάτω, ο Λατίνος cantador κάνει τις γυναίκες να αναστενάζουν στο πέρασμά του, τους άντρες τους να τον φθονούν και τον Ρίκι Μαρτιν ν’ αναρωτιέται τι του βρίσκουν.

4. Γκαετάν Μπονγκ

2013081901755_121302385

Let’s get together and feel alright. Ρέγκε, ska, θάλασσα, ξυπολησιά στην παραλία, μπάφοι, πιοτί, συναυλίες, χαρά. Ο μικρός Καμερουνέζος βρίσκει αυτό που πάντα ποθούσε η καρδιά του, μαθαίνει κρουστά σε χρόνο dt και βάζει μπρος σχέδιο να φτιάξει τους νέους Wailers.

5. Μάρκο Σέποβιτς

c8c060804796cb456233e526422a08dd_L

Επειδή από μπάλα το παληκάρι δεν σκαμπάζει και πολλά, ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την ταλαιπωρημένη βαλκάνια φυσιογνωμία του και να πάρει ένα ρολάκι ως μέλος μπάντας του Μπρέγκοβιτς σε ταινία του Κουστουρίτσα. Δεν χρειάζεται καν να τραγουδάει ή να παίζει κάποιο όργανο, αρκεί π.χ. ν’ ανοιγοκλείνει το στόμα του ή να συνοδεύει τους υπόλοιπους με παλαμάκια. Το γκροτέσκο δεν χρειάζεται βοήθεια για να λάμψει, είναι αυτόφωτο.

Γιάννης Τσαούσης οn FacebokTwitter

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/HSCfej_YdcQ” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

[signoff predefined=”Facebook”][/signoff]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ