Επίσημο: Το Peaky Blinders θα τελειώσει με ταινία

Roxx |
Peaky Blinders ταινία

H επανέναρξη των γυρισμάτων του Peaky Blinders έφερε την είδηση ότι η τηλεοπτική σειρά θα ρίξει την αυλαία της με την έκτη σεζόν, όμως στην ανακοίνωση, ο δημιουργός Steven Knight, τόνισε ότι η ιστορία θα συνεχιστεί με άλλο τρόπο. Η πιο απλή ερμηνεία της δήλωσης είναι ότι εννοούσε μία ταινία και τελικά το είπε κιόλας μιλώντας αποκλειστικά στο Deadline.

«Η πανδημία άλλαξε τα πλάνα μας. Αλλά μπορώ να πω ότι το σχέδιο μας ήταν τελειώσουμε το Peaky με μία ταινία. Και αυτό θα συμβεί» τόνισε χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Steven Knight είχε πάντα ως στόχο τις επτά σεζόν όμως αυτό άλλαξε λόγω της μεγάλης καθυστέρησης που υπήρξε στα γυρίσματα λόγω του κορωνοϊού.«Η τελευταία σεζόν της αγαπημένης σειράς θα είναι και η καλύτερη. Η ικανότητα του Steven να λέει ιστορίες που ταιριάζουν με την εποχή μας είναι αντίστοιχη με την μετατροπή του Τόμι Σέλμπι σε έναν χαρακτήρα κατάλληλο για τις μέρες που ζούμε» τόνισε η παραγωγός  Caryn Mandabach.

To Peaky Blinders έκανε πρεμιέρα το 2013 και γνώρισε αμέσως μεγάλη επιτυχία στην Αγγλία αλλά και σε ολόκληρη Ευρώπη, ενώ απογειώθηκε τα τελευταία χρόνια από την προβολή μέσω Netflix.

H σειρά που ακολουθεί την πορεία του Τόμι Σέλμπι (Κίλιαν Μέρφι) αποτελεί ένα από τα πιο βαριά χαρτιά του BBC, ενώ η πέμπτη σεζόν έκανε πρεμιέρα πίσω στον Αύγουστο του 2019. Με τα γυρίσματα να βρίσκονται σε εξέλιξη ξανά, η έκτη και τελευταία σεζόν αναμένεται μέσα στο 2021 και φυσικά πλέον περιμένουμε διευκρινίσεις για τον τρόπου που θα συνεχιστεί η ιστορία.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ