Πάει για εξέλιξη-βόμβα το Vikings στην επιστροφή του
News

Πάει για εξέλιξη-βόμβα το Vikings στην επιστροφή του

Το πρώτο μισό της πέμπτης σεζόν των Vings ολοκληρώθηκε με την προβολή του 10ου επεισοδίου την Τετάρτη και η εξέλιξη της μάχης μας έδωσε μεγάλο νικητή.

Αν θέλετε να αποφύγετε τα spoiler καλύτερα να απομακρυνθείτε τώρα!

Ο Άιβαρ λοιπόν με τις δυνάμεις και τη σημαντική βοήθεια που προσέφεραν οι στρατιώτες που έστειλε ο Ρόλο, επικράτησαν στη μάχη και το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με τον Μπγιορν και τον Ούμπε να γυρίζουν στο Κάτεγκατ και να ετοιμάζονται να φύγουν πριν φτάσει εκεί ο αδελφός του. Βρίσκουν όμως την Λάγκερθα σε κατάσταση-σοκ με τα μαλλιά της να έχουν γίνει άσπρα. Λίγο νωρίτερα είχε σκοτώσει την Άστριντ και αυτό φαίνεται πως την έχει λυγίσει.

Ο Μάικλ Χιρστ (ο δημιουργός της σειράς) μιλώντας στο Variety μας έδωσε μία μικρή γεύση για τι θα πρέπει να περιμένουμε όταν θα επιστρέψει η σειρά.

«Με τον Άιβαρ να έχει επικρατήσει και να έχει κερδίσει το Κάτεγκατ κάποιοι από τους ήρωες καταλήγουν στου Γουέσεξ για καταφύγιο. Αυτή η σεζόν καταγράφει σε μεγάλο βαθμό την κυριαρχία του Άιβαρ».

Ο Χιρστ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Ρόλο στην τελευταία σκηνή του επεισοδίου, λέγοντας ότι θέλει να κλείσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς που έχει με την Λάγκερθα. Άφησε μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι ο Μπγιορν γιος του Ρόλο και όχι του Ράγκναρ!

Λίγο μετά την προβολή του mid-season finale, προβλήθηκε ένα μικρό trailer για το επόμενο επεισόδιο. Σε αυτό βλέπουμε τον προφήτη να λέει ότι ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει και τον Άιβαρ να ανακοινώνει στους κατοίκους του Κάτεγκατ ότι έχει μία θυσία για τους θεούς. Και αυτή είναι η Λάγκαρθα χωρίς όμως να βλέπουμε την Κάθριν Γουίνικ!

Πότε ομως θα πρέπει να περιμένουμε την επιστροφή των Vikings; Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα αλλά στην 4η σεζόν το κενό ανάμεσα στα 20 επεισόδια ήταν επτά μήνες. Η πρώτη δεκάδα ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2016 και η σειρά επέστρεψε στα τέλη Νοεμβρίου, άρα πάμε για το τέλος του καλοκαιριού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: