Όλες οι λεπτομέρειες για τη συναυλία των Muse στην Ελλάδα
Music

Όλες οι λεπτομέρειες για τη συναυλία των Muse στην Ελλάδα

To EJEKT Festival 2016 υποδέχεται το κορυφαίο ροκ συγκρότημα του πλανήτη: οι Muse θα είναι οι headliners της δεύτερης ημέρας του φεστιβάλ, το Σάββατο 23 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. 

Στο απόγειο της απίστευτης καριέρας τους κι έχοντας μόλις κερδίσει το βραβείο 
Grammy για το καλύτερο Rock Album της χρονιάς για το “Drones”, οι Muse επιτέλους έρχονται στην Ελλάδα! 

Ο 
Matt Bellamyo Chris Wolstenholme και ο Dominic Howard θα βρεθούν στη σκηνή του EJEKT Festival 2016 στα πλαίσια της “Drones World Tour” για να μας παρουσιάσουν το καθηλωτικό live show τους που έχει αποθεωθεί στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη.

Το εντυπωσιακό 
setlist της “Drones World Tour” ξεπερνάει τις δύο ώρες και περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της εξαιρετικά επιτυχημένης καριέρας τους, στη διάρκεια της οποίας έχουν πουλήσει πάνω από 20.000.000 δίσκους, έχουν φτάσει με 5 διαφορετικούς δίσκους στο Νο1 των charts της Μεγάλης Βρετανίας, έχουν δει πολλά albums και singles τους να γίνονται πλατινένια και χρυσά σε πολλές χώρες και έχουν κερδίσει τα σημαντικότερα βραβεία της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας (GrammyBritMTVKerrang!, NMEQIvor Novello, κλπ). 

Ναι, ήρθε επιτέλους η ώρα που θα ακούσουμε ζωντάνα στην Ελλάδα τα “Uprising”, “Madness”, “Starlight”, “Resistance”, “Dead Inside”, “Undisclosed Desires”, “Supermassive Black Hole”,  “Knights of Cydonia”, “Time is Running Out”, “Hysteria” και όλα τα τραγούδια-ύμνους των Muse. Ναι, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τους Muse στη σκηνή του EJEKTFestival 2016!

Περισσότερες πληροφορίες για το EJEKT Festival 2016 θα ανακοινωθούν σύντομα.  

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα εισιτήρια για την Day2 του EJEKT Festival κυκλοφορούν την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στις 10πμ. 


Early bird εισιτήρια: 
40 Ευρώ 
VIP early bird εισιτήρια: 70 Ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ξεχωριστό μπαρ)

Μετά την εξάντληση των 
early bird εισιτηρίων, θα κυκλοφορήσουν περιορισμένα εισιτήρια που θα κοστίζουν 45 ευρώ και τα VIP 75 ευρώ.
Τα εισιτήρια για την κάθε μέρα του φεστιβάλ είναι ξεχωριστά και αφορούν μόνο την ημέρα που αναγράφεται πάνω στο εισιτήριο.
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, Public, SevenSpots, Ιανός.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίεςwww.ejekt.gr 2109636489
12719279_10153622109758725_6114869690181196701_o
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ