Ο Wayne Static δεν πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών
News

Ο Wayne Static δεν πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Η τραγική είδηση του θανάτου του Wayne Static συγκλόνισε μεγάλος μέρος της rock και metal κοινότητας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος του αποδόθηκε σε υπερβολική δόση ναρκωτικών, όμως σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας του κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού όπως τονίζεται ο frontman των Static-X  είχε σταματήσει τα ναρκωτικά από το 2009.

Βέβαια ο τρόπος που είναι γραμμένη η ανακοίνωση μας αφήνει μερικές αμφιβολίες που θα ξεκαθαριστούν όταν υπάρξει το πόρισμα του ιατροδικαστή.

«Σήμερα είναι μια τραγική ημέρα για την μουσική βιομηχανία. Ο frontman και ιδρυτικό μέλος των Static-X, Wayne Static, άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι του.

Το ζευγάρι (σ.σ. προφανώς αναφέρεται στον Wayne και τη γυναίκα του Tera Wray) ετοιμαζόταν να αναχωρήσει σήμερα το πρωί για την χειμωνιάτικη περιοδεία. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσουν την νύχτα του Halloween αλλά αποφάσισαν τελικά να περιμένουν μέχρι το πρωί της πρώτης Νοεμβρίου.

Το ζευγάρι, που ήταν γνωστό που ήταν επιρρεπές στις καταχρήσεις, είχε σταματήσει τα σκληρά ναρκωτικά από το 2009 και δεν τα είχαν ακουμπήσει ξανά. Το πρώτο solo άλμπουμ του Wayne, το Pighammer του 2009 ήταν αφιερωμένο στη νέα-καθαρή από ναρκωτικά- ζωή του και ήλπιζε ότι θα εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους να σταματήσουν τα σκληρά χημικά ναρκωτικά.

Περισσότερες επίσημες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες. Αυτό δεν ήταν ένα περιστατικό ναρκωτικών, ούτε υπερβολική δόση. Σας παρακαλούμε να φερθείτε με σεβασμό προς την οικογένεια του να τους στείλετε θετικά μηνύματα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ