Ο Μαρκ Χάμιλ παίζει και δεύτερο ρόλο στο Last Jedi εκτός από τον Luke Skywalker!
News

Ο Μαρκ Χάμιλ παίζει και δεύτερο ρόλο στο Last Jedi εκτός από τον Luke Skywalker!

Τώρα που το Last Jedi έχει μερικές ημέρες πίσω του στους κινηματογράφους και έκλεισε το πρώτο τριήμερο του στην Αμερική με τη 2η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών (πίσω μόνο από το Force Awakens), έχουν αρχίσει και έρχονται στην επιφάνεια πληροφορίες για την ταινία που είχαν κρατηθεί ως επτασφράγιστα μυστικά.

Για παράδειγμα βλέποντας την στους κινηματογράφους, διαπιστώσαμε την επιστροφή ενός χαρακτήρα, που δεν περιμέναμε αφού δεν είχε διαφημιστεί καθόλου (λεπτομέρειες εδώ με spoiler).

Και τώρα έχουμε στα χέρια μας άλλη μία πληροφορία από τον ίδιο τον Μάρκ Χάμιλ. Όπως δήλωσε ο 66χρονος ηθοποιός κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων πήγε στον Ράιαν Τζόνσον και του ζήτησε να κάνει τη φωνή σε έναν από τους CGI χαρακτήρες. Ο σκηνοθέτης της ταινίας φυσικά του το επέτρεψε και τον έβαλε να διαλέξει ανάμεσα σε 150 χαρακτήρες από τη σκηνή του καζίνο.

Ο χαρακτήρας που επέλεξε, έχει το όνομα Dobbu Scay (αναγραμματισμός του Bob Duscay, μοντέρ της ταινίας), και δεν εμφανίζεται στη σκηνή του Canto Bight αλλά ακούμε τη φωνή του.

Ο Μαρκ Χάμιλ που έχει κάνει μεγάλη καριέρα ως voice actor, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς τον ακούμε οπότε όταν θα ξαναδούμε την ταινία θα πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: