Ο Corey Taylor μιλάει για την αποχώρηση του Joey Jordison
News

Ο Corey Taylor μιλάει για την αποχώρηση του Joey Jordison

Μια μόλις ημέρα μετά την ανακοίνωση-βόμβα ότι οι Slipknot χωρίζουν τους δρόμους τους με τον Joey Jordison, ο Corey Taylor παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό και όπως ήταν φυσικό, η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από το θέμα.

Ο frontman του συγκροτήματος δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, επικαλούμενος νομικά θέματα, αλλά τόνισε ότι όταν μπορούν να μιλήσουν θα το κάνουν. Ο Corey Μίλησε επίσης και τα το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος που προχωράει κανονικά.

Για τον Joey Jordison:

«Ειλικρινά δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό  το θέμα τώρα. Είναι πολύ φρέσκο και υπάρχουν πολλά πράγματα που «τρέχουν» στο παρασκήνιο και ο κόσμος δεν ξέρει. Νομικά και από σεβασμό δεν μπορώ να πω πολλά. Μπορώ να επιβεβαιώσω-προφανώς έχουμε κάνει μια ανακοίνωση στο site μας- ότι έχουμε χωρίσει τους δρόμους μας με τον Joey, και όταν μπορούμε να πούμε κάτι, θα το πούμε. Προσπαθούμε να τον προστατέψουμε, προσπαθούμε να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, κάνοντας τα πάντα σωστά. Είναι άσχημο και για τους οπαδούς και για εμάς, γιατί πάντα λέγαμε ότι θα είμαιστε ειλικρινείς για το τι συμβαίνει. Αλλά πραγματικά δεν μπορώ να πω τίποτα τώρα, και μέχρι να μπορούμε  θα είναι δύσκολο, αλλά αν ο κόσμος κάνει υπομονή θα περάσουμε και αυτή τη γέφυρα όταν έρθει η ώρα»

Για το νέο άλμπουμ

«Δουλεύουμε πάνω σε νέο υλικό αυτό τον καιρό. Έχω γράψει πολλά πράγματα, το ίδιο και ο Jim. Τα παιδιά τζαμάρουν αυτές τις μέρες και ετοιμάζουν υλικό. Ακούγονται όλα πολύ καλά. Ξέρω ότι ακούγεται παράξενο αν συνυπολογίσουμε τα χθεσινά νέα, αλλά αν προκύψει κάτι θετικό από όλο αυτό, είναι να ξέρουν οι οπαδοί μας ότι δουλεύουμε για να έχουμε έτοιμο υλικό τον επόμενο χρόνο».

O Corey ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει νέο υλικό στο οποίο συμμετέχει ο Joey Jordison, ενώ για τον εαυτό του τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα του ακόμα είναι φορτωμένο βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη και ανταλλάζουν υλικό και ιδέες για το νέο άλμπουμ.

Κλείνοντας και σε ερώτηση για το πώς είναι να δουλεύεις χωρίς τα δύο από τα αρχικά μέλη της μπάντας (Paul Grey και Joey Jordison) ο Corey τόνισε ότι το νέο υλικό έχει τη σφραγίδα των Slipknot και αφήνοντας και ένα υπονοούμενο για την υπόθεση με τον Joey, τόνισε ότι όλα τα υπόλοιπα μέλη είναι απόλυτα σύμφωνα με το ότι συμβαίνει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: