Ο Anselmo κάνει comment στο youtube και λέει ότι μπορεί ακόμα να τραγουδήσει Pantera
News

Ο Anselmo κάνει comment στο youtube και λέει ότι μπορεί ακόμα να τραγουδήσει Pantera

Τον τελευταίο καιρό ο Phil Anselmo μιλάει παντού. Ακόμα και στα comments του youtube.

Μπήκε λοιπόν στο κανάλι του Rock Scene Magazine όπου υπάρχει το βίντεο με την εμφάνιση του μαζί με τους Black Label Society στις 10 Μαΐου παίζοντας το I’m Broken.

Αυτό είναι το βίντεο:
[iframe]<center><iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/g7Jf-S0vMFY” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe></center>[/iframe]

Ανάμεσα στα σχόλια υπάρχουν και κάποιοι που μιλάνε για την απόδοση του επί σκηνής, η οποία όπως και να το κάνουμε δεν θυμίζει τις δοξασμένες μέρες των Pantera.

Συνδεδεμένος με τον λογαριασμό της εταιρείας του Housecore Records έγραψε το εξής:

«Αγαπητοί lovers and haters. Σας λατρεύω όλους και πρέπει να παραδεχτώ ένα πράγμα εδώ και τώρα. Η φωνή μου ήταν ΚΑΜΜΕΝΗ. Αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους, αλλά έκανα το set με τους Down, περίμενα μία ώρα πίνοντας και καπνίζοντας και γενικά ήμουν κακός. Το παραδέχομαι. Έχετε δίκιο.

Τώρα…

Πηγαίνετε πίσω και ακούστε το Metal Masters περίπου ένα χρόνο πριν. Όταν βάζω το μυαλό και τη θέληση μου, μπορώ να πετύχω όλα αυτά τα τραγούδια μέχρι ένα ορισμένο βαθμό. Ξεχάστε πράγματα τύπου «Cemetary Gates». Αλλά οτιδήποτε μετά το Cowboys From Hell είναι δικό μου. Σας ευχαριστώ για τα σχόλια και εύχομαι εκπληκτικά πράγματα για τη ζωή σας.
Hail! Hail!».

Αυτά λοιπόν είχε να πει ο Phil Anselmo που το παραδέχεται, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, ότι τα τραγούδια του Cowboys είναι μακριά από τη φαρέτρα του πλέον.

Πάμε να δούμε και κάτι από το φετινό Metal Masters

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/EK_SNR5QNHU” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ