To Netflix καταργεί το πιο φτηνό του πρόγραμμα
Netflix

To Netflix καταργεί το πιο φτηνό του πρόγραμμα

Αν είστε από αυτούς που προτιμούν ακόμα το απλό πρόγραμμα του Netflix με τα 8 ευρώ και το απλό HD, τότε σύντομα θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγή, αφού η πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι το πιο απλό της πλάνο, μετά τον Καναδά, καταργείται στις Η.Π.Α αλλά και την Αγγλία.

Ο λόγος είναι απλός. Το Netflix θέλει να οδηγήσει τους συνδρομητές με λιγότερες απαιτήσεις, στο νέο πρόγραμμα που είναι φθηνότερο και περιλαμβάνει διαφημίσεις. Στην Ελλάδα το συγκεκριμένο πλάνο δεν είναι ακόμα διαθέσιμο, όμως όπως όλα δείχνουν η αλλαγή θα είναι ταυτόχρονη. Όταν δηλαδή έρθουν οι διαφημίσεις και στη χώρα μας τότε θα καταργηθεί και το απλό πλάνο και λογικά το κόστος θα είναι περίπου στα έξι ευρώ.

«Οι τιμές εκκίνησης των 6,99 δολαρίων στις ΗΠΑ και 4,99 λιρών στην Αγγλία είναι χαμηλότερες από τον ανταγωνισμό και παρέχουν εξαιρετική αξία στους καταναλωτές, δεδομένου του εύρους και της ποιότητας του καταλόγου μας» δήλωσε εκπρόσωπος του Netflix για το πλάνο που περιλαμβάνει διαφημίσεις.

Στην παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων για το δεύτερο τρίμηνο του 2023, το Netflix τόνισε ότι στις ΗΠΑ, το πρόγραμμα που υποστηρίζει διαφημίσεις παρήγαγε ήδη υψηλότερα συνολικά μέσα έσοδα ανά πελάτη από το πλάνο των 15,49 δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία δημιουργούσε έσοδα από διαφημίσεις τουλάχιστον 8,50 δολαρίων/μήνα ανά συνδρομητή στο πρόγραμμα Standard With Ads.

Το Standard With Ads του Netflix, παρέχει προβολή σε έως και δύο συσκευές ταυτόχρονα, αλλά δεν παρέχει προβολή εκτός σύνδεσης ή την επιλογή προσθήκης ενός επιπλέον μέλους. Το πρόγραμμα προβάλλει κατά μέσο όρο 4 λεπτά διαφημίσεων χωρίς δυνατότητα παράβλεψης ανά ώρα.


Οι Coldplay έρχονται στην Ελλάδα τον Ιούνιο

Άλλαξε ώρα λόγω καύσωνα η εμφάνιση των Guns ‘N Roses

Πέθανε από αγκωνιά στο pit συναυλίας τεχνικός κιθάρας

Δέκα μικρές ιστορίες από την… καταστροφή του Appetite for Destruction


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: