Νέα ζωή για τους Vikings: Στο Netflix το σίκουελ της αγαπημένης σειράς!
News

Νέα ζωή για τους Vikings: Στο Netflix το σίκουελ της αγαπημένης σειράς!

Μέσα στο Δεκέμβριο θα κάνει πρεμιέρα η 6η και τελευταία σεζόν του Vikings, αλλά αυτό δεν θα είναι και το οριστικό τέλος αυτού του κόσμου στο τηλεοπτικό πεδίο.

Τo Netflix ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τον δημιουργό της σειράς Michael Hirst που μαζί με τον σεναριογράφο  Jeb Stuart (Die Hard, The Fugitive) θα δημιουργήσουν το σίκουελ με τίτλο Vikings: Valhalla.

Η ιστορία θα μας μεταφέρει 100 χρόνια μετά τα γεγονότα της σειράς που αγαπήθηκε από το κοινό μέσα στη δεκαετία που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και θα διηγηθεί τις ιστορίες μερικών από τους πιο γνωστούς Vikings. Του Leif Erikson, του Freydis, του Harald Harada και του βασιλιά William του Conqueror.

Ο Leif Erikson ήταν, σύμφωνα με την Σάγκα των Γροιλανδών, θαλασσοπόρος εξερευνητής που έφτασε μέχρι την Αμερική και την ανακάλυψε πριν τον Κολόμβο. Ήταν γιος του Έρικ του Ερυθρού ο οποίος ήταν εξερευνητής και εποικιστής της Γροιλανδίας. Η Freydis ήταν και αυτή κόρη του Έρικ του Ερυθρού και συμμετείχε στην εξερεύνηση που έφτασε μέχρι την Αμερική.

Ο Harald Harada, στον οποίο δόθηκε το επίθετο Hardråde στη σκανδιναβική σάγκα, ήταν βασιλιάς της Νορβηγίας από το 1046 έως το 1066. Επιπλέον, διεκδίκησε ανεπιτυχώς το θρόνο της Δανίας μέχρι το 1064 και τον αγγλικό θρόνο το 1066.

Ο Γουλιέλμος Α΄ της Αγγλίας ή Γουλιέλμος ο Κατακτητής ή Γουλιέλμος ο Νόθος βασιλιάς της Αγγλίας και δούκας της Νορμανδίας ήταν απόγονος του Ρόλλο της Νορμανδίας ιδρυτή του Οίκου της Νορμανδίας.

Το Netflix έχει παραγγείλει 24 επεισόδια και η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2021, μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου μισού της 6ης σεζόν του Vikings.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: