Ζήτησε συγγνώμη το Release για την ταλαιπωρία μερίδας του κοινού στην έξοδο από τους Slipknot
Music

Ζήτησε συγγνώμη το Release για την ταλαιπωρία μερίδας του κοινού στην έξοδο από τους Slipknot

Η αυλαία του Release Athens για το 2022 έπεσε το βράδυ του Σαββάτου με τη σαρωτική εμφάνιση των Slipknot. Ακόμα δεν έχουμε συνέλθει. Η πλατεία νερού… βούλιαξε από τον κόσμοπου ανυπομονούσε να δει μετά από 11 χρόνια το συγκρότημα στη χώρα μας και οι πληροφορίες λένε ότι πάνω από 17.000 άνθρωποι έδωσαν το παρών.

Όπως είναι λογικό ο χώρος γέμισε σχεδόν ασφυκτικά και στο φινάλε όσοι δεν φρόντισαν να φύγουν με το που έπαιξε η τελευταία νότα του Surfacing και είχαν παρκάρει πολύ κοντά, ταλαιπωρήθηκαν μέχρι να φύγουν από τον χώρο.

Το πρωί της Δευτέρας, το Release Athens με ανακοίνωση του ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για την ταλαιπωρία.

Αυτή είναι η ανακοίνωση: 

Φίλες και φίλοι του Release Athens, θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστη ένα μέρος του κοινού της προχθεσινής, τελευταίας και πολυπληθέστερης, ημέρας του φεστιβάλ κατά την έξοδό του από τον περιβάλλοντα χώρο.

Είχαμε ζητήσει τη συνδρομή της Τροχαίας ώστε να ρυθμιστεί η κυκλοφορία, όπως συνέβη στις προηγούμενες ημέρες του φεστιβάλ, και η (αναμενόμενα μαζική) έξοδος των οχημάτων να είναι όσο πιο ομαλή γίνεται.

Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό λόγω της έλλειψης προσωπικού από την πλευρά της, εξαιτίας των πυρκαγιών στην Αττική. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.


H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out των Slipknot

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!

Marvel: Δύο ταινίες Avengers και όλο το πρόγραμμα του MCU

Walking Dead: Ρικ και Μισόν επιστρέφουν με νέα σειρά


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ