Υπάρχει περίπτωση να μπει η Ελλάδα στην περιοδεία των Metallica;
Music

Υπάρχει περίπτωση να μπει η Ελλάδα στην περιοδεία των Metallica;

Το απόγευμα της Δευτέρας οι Metallica ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ και μαζί την περιοδεία τους για την επόμενη διετία. Η Ελλάδα δεν βρίσκεται μέσα στις χώρες που ανακοινώθηκαν για ακόμα μία φορά.

Και μιλάμε για τρομερή περιοδεία, αφού θα παίξουν σε κάθε πόλη από δύο φορές, με δύο εντελώς διαφορετικά σετλιστ και όχι μόνο αυτό. Οι εμφανίσεις τους θα γίνουν σε στάδια με τη σκηνή να βρίσκεται στο κέντρο του σταδίου με στόχο να είναι διαθέσιμες όλες οι θέσεις των γηπέδων και να υπάρχει ορατότητα από παντού. Απίθανα πράγματα δηλαδή.

Το πρόγραμμα ξεκινάει τον Απρίλιο στο Άμστερνταμ και ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο του 2024 στο Μεξικό. Στο επίσημο site της μπάντας υπάρχει σχετικό θέμα με λεπτομέρειες και τονίζεται χαρακτηριστικά ότι στην περιοδεία ΔΕΝ θα προστεθούν άλλες ημερομηνίες, ενώ ίσως γίνουν περιορισμένες εμφανίσεις σε σπέσιαλ event. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν η Ελλάδα θεωρείται… σπέσιαλ event αλλά δεν θα ελπίζαμε σε κάτι θετικό.


1899: Πότε τελειώνει η ιστορία της νέας σειράς του Netflix

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Δεκέμβριο

Οι Imagine Dragons έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οι Blind Guardian επιστρέφουν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2023


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: