Το youtube θα σταματήσει να δείχνει προτάσεις αν έχετε κλειστό το ιστορικό
Music

Το youtube θα σταματήσει να δείχνει προτάσεις αν έχετε κλειστό το ιστορικό

Η αρχική οθόνη του youtube θα είναι πλέον εντελώς διαφορετική σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να απενεργοποιήσετε το ιστορικό σας. Τη θέση της θα πάρει μία λευκή οθόνη με μία μπάρα αναζήτησης.

Η Google λέει ότι πρόκειται να διαθέσει αυτήν τη δυνατότητα μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά αρκετοί χρήστες βλέπουν ήδη την αλλαγή. Στη θέση των προτεινόμενων βίντεο του YouTube υπάρχει μια ειδοποίηση που λέει: «Το ιστορικό παρακολούθησης είναι απενεργοποιημένο. Μπορείτε να αλλάξετε τη ρύθμισή σας ανά πάσα στιγμή για να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα βίντεο προσαρμοσμένα σε εσάς».

«Ξεκινάμε αυτήν τη νέα εμπειρία για να καταστήσουμε πιο σαφές ποιες λειτουργίες του YouTube βασίζονται στο ιστορικό παρακολούθησης για την παροχή προτάσεων βίντεο και να το κάνουμε πιο βελτιωμένο για όσους από εσάς προτιμούν να αναζητούν αντί να περιηγούνται σε προτάσεις», γράφει η Google.


Τα 15 αγαπημένα μας άλμπουμ για το 2023 (μέχρι τώρα)

Οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες των τελευταίων 25 χρόνων

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ