Οι While She Sleeps επέστρεψαν με νέο single, τον Μάρτιο το άλμπουμ
Music

Οι While She Sleeps επέστρεψαν με νέο single, τον Μάρτιο το άλμπουμ

Λίγες ημέρες πριν τη μεγαλύτερη headline εμφάνιση της καριέρας τους, στο Alexandra Palace του Λονδίνου, οι While She Sleeps κυκλοφόρησαν το νέο τους single, Self Hell. Ο περισσότερος κόσμος θα σταθεί στο πολύχρωμο βίντεο κλιπ και την αλλαγή σε ρούχα ίματζ και τα λοιπά, όμως το τραγούδι κινείται στα γνωστά τους επίπεδα με ένα ελαφρώς πιο εμπορικό ρεφρέν.

Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ στις 15 Μαρτίου και θα έχει τον ίδιο τίτλο με το single.  «Το όνομα του άλμπουμ είναι το θεμέλιο του πώς βλέπουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο. Ο καθένας έχει μια υποκειμενική εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Ωστόσο, η σταθερά που μας δένει είναι οι διαφορές μεταξύ μας και το γεγονός ότι όλοι υποφέρουμε με τον δικό μας τρόπο. Μην βιάζεστε να κρίνετε και να δαιμονοποιείτε, θα έρθει η ώρα σας για λύτρωση ή καταδίκη» δηλώνει ο κιθαρίστας των While She Sleeps και μας προετοιμάζει για διαφοροποιήσεις στον ήχο τους.

«Έχουμε αντλήσει έμπνευση από μια σειρά καλλιτεχνών που δεν θα περίμενε κανείς από εμάς. Κάθε μέλος έχει φέρει μια διαφορετική έμπνευση πολύ μακριά από το είδος μας και αφήνει ένα πολύ περίεργο και ικανοποιητικό ηχητικό αποτέλεσμα. Οι While She Sleeps θα συνεχίσoυν να κάνουν τον κόσμο να μαντεύει τι θα κάνουμε στη συνέχεια. Αυτό είναι ένα πνευματικό εγχείρημα που πρέπει να κρατήσουμε ζωντανό, σε κίνηση και ροή. Αυτό το κάνουμε τρομάζοντας τον εαυτό μας με πράγματα που δεν πρέπει να κάνουμε. Κάθε μέρα».

Δείτε το βίντεο για το νέο single: 


Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Σεπτέμβριο

O Ville Valo για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το απόλυτο χάος στα γυρίσματα του Duality των Slipknot

Με αλλαγή στη σύνθεση τους πάνε στο Powertrip οι AC/DC


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ