Τρίτη σερί εβδομάδα στην κορυφή του ελληνικού chart για το 72 Seasons των Metallica
Music

Τρίτη σερί εβδομάδα στην κορυφή του ελληνικού chart για το 72 Seasons των Metallica

Πριν από μερικές μέρες, στο κείμενο μας για την πρωτιά των Metallica για δεύτερη σερί εβδομάδα στο ελληνικό chart γράφαμε: «Και μεταξύ μας τώρα, θα περάσει καιρός μέχρι να πέσει από εκεί, αφού το streaming δεν υπολογίζεται, έτσι οι φυσικές πωλήσεις και μόνο από τους οπαδούς του συγκροτήματος είναι αρκετές για είναι πρώτο και με διαφορά». 

Πέσαμε μέσα φυσικά, αφού το 72 Seasons είναι ξανά πρώτο, για τρίτη εβδομάδα κάτι που δεν πρέπει να έχει συμβεί σε άλλη χώρα (στις μεγάλες σίγουρα όχι, για τις άλλες δεν παίρνουμε όρκο). Το μοναδικό άλμπουμ που παραμένει στο κυνήγι των Metallica είναι αυτό της Lana Del Rey, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον δεν απειλεί ιδιαίτερα.

Οι Metallica την πριν από μερικές ημέρες ξεκίνησαν την παγκόσμια περιοδεία τους από το Άμστερνταμ, με δύο εμφανίσεις και εντελώς διαφορετικά setlist κάθε ημέρα. Θα επιστρέψουν στην Ευρώπη τον Μάιο για δύο εμφανίσεις στο Παρίσι.

Αυτό είναι το chart της εβδομάδας για την Ελλάδα: 



Oppenheimer: Το νέο trailer της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Το πρώτο επίσημο βίντεο των Metallica από την περιοδεία είναι εδώ

Οι Pantera έπαιξαν ξανά το πιο… ακραίο τραγούδι τους!

Τη διάλυσή τους ανακοίνωσαν οι Sum 41


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: