Τραυματίστηκε και ολoκλήρωσε τη συναυλία των Rage Against the Machine καθιστός ο Zack De La Rocha
Music

Τραυματίστηκε και ολoκλήρωσε τη συναυλία των Rage Against the Machine καθιστός ο Zack De La Rocha

Μια άτυχη στιγμή είχε ο Zack De La Rocha στη δεύτερη συναυλία των Rage Against the Machine μετά την επιστροφή τους στη σκηνή. Η μπάντα έπαιζε το βράδυ της Δευτέρας στο Σικάγο και κατά τη διάρκεια του τέταρτου τραγουδιού στο set (Bullet in the Head) τραυματίστηκε στο πόδι, χωρίς να έχει διευκρινιστεί το πως.

Ο De La Rocha δέχθηκε για λίγο τις πρώτες βοήθειες και επέστεψε στη σκηνή. «Δεν ξέρω τι συνέβη με το πόδι μου τώρα, αλλά ξέρετε κάτι; Θα συνεχίσουμε. Ακόμα κι αν χρειαστεί να συρθώ πάνω στη σκηνή θα παίξουμε για όλους εσάς» είπε στο κοινό και συνέχισε την εμφάνιση καθιστός.

Αν όλα πάνε καλά, οι Rage Against the Machine θα συνεχίσουν να παίζουν στην Αμερική μέχρι τα μέσα Αυγούστου, με πέντε συνεχόμενες εμφανίσεις στο Madison Square Garden να ρίχνουν την αυλαία του πρώτου σκέλους και στη συνέχεια θα έρθουν στην Ευρώπη για 12 εμφανίσεις. Από τον Φεβρουάριο θα παίξουν ξανά στις Η.Π.Α.


Iron Maiden: Τι ώρα ανεβαίνουν στη σκηνή του ΟΑΚΑ

Οι Prodigy επέστρεψαν στη σκηνή με laser-tribute στον Keith Flint

Rage Against the Machine: Σκηνές από τη σαρωτική επιστροφή τους

Οι Slipknot στο Roxx: Όλα όσα μάθαμε για το νέο άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ