Οι System of a Down επέστρεψαν στη σκηνή για μία εμφάνιση!
Music

Οι System of a Down επέστρεψαν στη σκηνή για μία εμφάνιση!

Πολύ θα θέλαμε να γράψουμε για την έναρξη της μεγάλης περιοδείας των System of a Down και να κάνουμε αναφορές σε ενδεχόμενο άλμπουμ, αλλά πλέον δεν έχει κανένα νόημα να το κάνουμε αυτό. Αν έρθουν όλα αυτά ήρθαν, αν δεν έρθουν έχουμε πλέον συμβιβαστεί με την ιδέα.

Έτσι, θα αναφερθούμε, στη μία και μοναδική συναυλία που είχε προγραμματισμένη το συγκρότημα για το 2023 και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Sick New World Festival το βράδυ του Σαββάτου στο Λας Βέγκας.

Η εμφάνιση τους ήρθε σχεδόν 15 μήνες μετά την τελευταία φορά που είχαν ανέβει στη σκηνή και φυσικά το setlist των 31 τραγουδιών, δεν είχε πολλές εκπλήξεις, αφού έχουν να βγάλουν άλμπουμ χρόνια. Είχε μέσα τα τραγούδια που κυκλοφόρησαν το 2020 αλλά και το DAM μέσα από το πρώτο demo τους που έχει παιχτεί συνολικά 54 φορές στην καριέρα τους. Δείτε βιντεάκια από τη συναυλία των System of a Down, με την ελπίδα ότι θα έχουμε κάποια στιγμή ξανά κινητικότητα σύντομα.


Το πιο χαοτικό τραγούδι της καριέρας τους κυκλοφόρησαν οι Avenged Sevenfold

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Queens of the Stone Age

Οι Metallica στέλνουν πλέον το ουίσκι τους και στην Ελλάδα

Οι Metallica μας βάζουν μέσα στην εκπληκτική νέα τους σκηνή


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ