Στο πλευρό της Ουκρανίας οι Rammstein: «Σοκαριστική επίθεση»
Music

Στο πλευρό της Ουκρανίας οι Rammstein: «Σοκαριστική επίθεση»

Rammstein: Δέκα μέρες έχουν περάσει από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, με τον πόλεμο να συνεχίζεται και τα βλέμματα όλου του πλανήτη να βρίσκονται στραμμένα στη χώρα. Οι Rammstein που έχουν ισχυρούς δεσμούς με τις δύο χώρες και έχουν κάνει πολλές εμφανίσεις εκεί, με ανακοίνωση τους καταδικάζουν την εισβολή του Πούτιν τονίζονται ότι στέκονται στο πλευρό των ανθρώπων που υποφέρουν.

«Η μπάντα θέλει να εκφράσει την υποστήριξη της στο κράτος της Ουκρανίας την ώρα που αντιστέκεται στη σοκαριστική επίθεση εναντίον της από τη ρωσική κυβέρνηση. Πάνω από όλα αυτή τη στιγμή νιώθουμε θλίψη για τον πόνο των ανθρώπων της χώρας. Κάθε μέλος της μπάντας έχει πολλές εμπειρίες από τις δύο χώρες, όλα τα μέλη έχουν φίλους, συνεργάτες και οπαδούς στιw δύο χώρες. 

Αναγνωρίζουμε την απόγνωση που νιώθουν πολλοί Ρώσοι από τις πράξεις της κυβέρνησης τους και θέλουμε να θυμόμαστε την ανθρωπιά που έχουμε συναντήσει σε πολίτες και από τις δύο χώρες» αναφέρει η ανακοίνωση των Rammstein.

Το Σάββατο υποτίθεται ότι θα υπήρχε κατάπαυση του πυρός, για να δημιουργηθεί ασφαλές πέρασμα για τους άμαχους, όμως σύμφωνα με την Ουκρανική Κυβέρνηση αυτή η συμφωνία καταπατήθηκε αφού οι Ρώσοι συνέχισαν τους βομβαρδισμούς.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Βλάντιμιρ Πούτιν, στην πρώτη του αναλυτική τοποθέτηση μετά την έναρξη του πολέμου, τόνισε ότι το κράτος της Ουκρανίας θα σταματήσει να υπάρχει αν συνεχιστεί η αντίσταση και απείλησε για ακόμα μία φορά τις χώρες που ζητούν το τέλος του πολέμου να μην εμπλακούν, αλλιώς θα έχουν τεράστιες συνέπειες.


Διαβάστε ακόμα: 

Metallica: 100.000 δολάρια για τους πρόσφυγες από την Ουκρανία

Σταματάει τις συναυλίες στη Ρωσία η Live Nation

Red Hot Chili Peppers: Κι άλλο τραγούδι από το νέο άλμπουμ

Ozzy και Sharon επιστρέφουν στην Αγγλία για να γλιτώσουν τη φορολογία


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ