Στην Πλατεία Νερού μεταφέρεται η συναυλία του Louis Tomlinson λόγω μεγάλης ζήτησης

Roxx |
Louis Tomlison

O  Louis Tomlison, πρώην μέλος των One Direction, έρχεται στην Ελλάδα για μία συναυλία που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο θέατρο Πέτρας, όμως η αυξημένη ζήτηση των εισιτηρίων, οδήγησε τους διοργανωτές στην απόφαση να μεταφερθεί η εμφάνιση στην Πλατεία Νερού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες: H συναυλία στις 20 Σεπτεμβρίου, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού, θα γίνει στην Πλατεία Νερού (Ποσειδώνος 2616, 176 74). Όλα τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί για τη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας ισχύουν κανονικά για τον νέο χώρο χωρίς να χρειάζεται να γίνει κάποια αλλαγή.

Τα εισιτήρια της κατηγορίας «Αμφιθέατρο» τα οποία έχουν αγοραστεί για το Θέατρο Πέτρας ισχύουν για την ειδικά διαμορφωμένη VIP ζώνη στο νέο χώρο. Η ζώνη αυτή βρίσκεται σε ειδική υπερυψωμένη εξέδρα με πολύ καλή οπτική επαφή με την σκηνή και παροχές όπως μπαρ και WC αποκλειστικά για την χρήση από τους VIP θεατές. Η VIP εξέδρα είναι για περιορισμένο αριθμό ατόμων (1000 άτομα), τα VIP εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί.

Η εξέδρα αυτή δεν έχει καρέκλες και φιλοξενεί όρθιους θεατές. Για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και με κινητικά προβλήματα τα οποία δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την συναυλία όρθιοι υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος ΑΜΕΑ με ράμπα και καρέκλες.

Παρακάτω θα βρείτε το σχήμα διαμορφωμένου χώρου στην Πλατεία Νερού για την συναυλία του Louis Tomlinson.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής χώρου της εκδήλωσης και σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες τα εισιτήρια στην περίπτωση αυτή δεν επιστρέφονται και δεν ακυρώνονται.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email [email protected] Θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση για τις ώρες προσέλευσης του κοινού και έναρξης της συναυλίας εντός επόμενων ημερών. Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Νερού να ζήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του Louis Tomlinson “Faith in the Future”.


Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Σεπτέμβριο

Το απόλυτο χάος στα γυρίσματα του Duality των Slipknot

Με αλλαγή στη σύνθεση τους πάνε στο Powertrip οι AC/DC


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ