Στην κορυφή της Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα οι Metallica
Music

Στην κορυφή της Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα οι Metallica

Κατάληψη στην κορυφή του ελληνικού chart έχουν κάνει οι Metallica, αφού το νέο τους άλμπουμ βρέθηκε στην κορυφή και στην δεύτερη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Και μεταξύ μας τώρα, θα περάσει καιρός μέχρι να πέσει από εκεί, αφού το streaming δεν υπολογίζεται, έτσι οι φυσικές πωλήσεις και μόνο από τους οπαδούς του συγκροτήματος είναι αρκετές για είναι πρώτο και με διαφορά.

Το 72 Seasons έκανε πρεμιέρα στην κορυφή σε πάνω από 50 χώρες, όμως στην Αμερική δεν κατάφερε να πάει στο νούμερο ένα κάτι που για άλμπουμ των Metallica είχε να συμβεί 35 χρόνια. Στη δεύτερη εβδομάδα βρέθηκε στο νούμερο 14, ενώ στην Αγγλία παρέμεινε στο top10 και στο νούμερο 6.

Οι Metallica την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν την παγκόσμια περιοδεία τους από το Άμστερνταμ, με δύο εμφανίσεις και εντελώς διαφορετικά setlist κάθε ημέρα. Θα επιστρέψουν στην Ευρώπη τον Μάιο για δύο εμφανίσεις στο Παρίσι.


Μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame οι Rage Against the Machine

Το πρώτο trailer για το δεύτερο μέρος του Dune είναι εδώ

Όλα όσα έγιναν στην δεύτερη εμφάνιση των Metallica στο Άμστερνταμ

To Black Mirror επιστρέφει: Το πρώτο teaser και όλες οι λεπτομέρειες


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: