Σταματάει τις συναυλίες στη Ρωσία η Live Nation - Τέλος και το Spotify
Music

Σταματάει τις συναυλίες στη Ρωσία η Live Nation – Τέλος και το Spotify

Συναυλίες: Την ώρα που οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου η μία μετά την άλλη ανακοινώνουν ότι σταματούν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες τους στη Ρωσία, μετά την εισβολή στην Ουκρανία, ήρθε και η Live Nation να κατεβάσει ρολά σε όλα τα επερχόμενα πρότζεκτ της στη χώρα.

Η μεγαλύτερη διοργανώτρια συναυλιών στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιήσει κανένα event στη Ρωσία καταδικάζοντας παράλληλα την εισβολή. «Η Live Nation ενώνει τη φωνή της με τον υπόλοιπο κόσμο στην καταδίκη της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Δεν θα διοργανώσουμε συναυλίες στη Ρωσία και βρισκόμαστε στο στάδιο επανεξέτασης των συνεργατών μας έτσι ώστε να μπει τέλος στη συνεργασία μας με προμηθευτές που έχουν ως βάση της Ρωσία» αναφέρει στην ανακοίνωση της η εταιρεία.

Πολλά μεγάλα συγκροτήματα και καλλιτέχνες έχουν ήδη ανακοινώσει ότι δεν θα πραγματοποιήσουν τις συναυλίες τους στη Ρωσία (και στην Ουκρανία), ανάμεσα τους ο Nick Cave, οι Slipknot, οι Green Day, οι Bring me the Horizon και οι Franz Ferdinand, ενώ το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας, το Park Live αναμένεται σύντομα να ακυρωθεί, αφού χάνει τον έναν μετά τον άλλο τους headliners.

Έτσι κι αλλιώς βέβαια τα πράγματα στη Ρωσία αναμένεται να δυσκολέψουν πολύ για τέτοιου τύπου ελεύθερες εκδηλώσεις, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ από μεγάλα μέσα του εξωτερικού, στη χώρα αναμένεται να κηρυχθεί το επόμενο διάστημα στρατιωτικός νόμος από τον Πούτιν, με στόχο να περιοριστούν οι αντιδράσεις και να γίνει ακόμα αυστηρότερος ο έλεγχος μετάδοσης πληροφοριών.

Ακόμα μία εταιρεία από το μουσικό πεδίο που σταματάει τις δραστηριότητες της στη Ρωσία είναι το Spotify, που ανακοίνωσε ότι κλείνει τα γραφεία της στη χώρα. Τις προηγούμενες ημέρες προχώρησε και σε σάρωση των podcast για να αποκλειστούν εκπομπές ρωσικών συμφερόντων ενώ παράλληλα διέκοψε τη μετάδοση των κρατικών καναλιών RT και Sputnik.


Διαβάστε ακόμα: 

Ghost: Φτύνουν δηλητήριο στο νέο τους τραγούδι

Batman – Κριτικές : Πιο σκοτεινό από την τριλογία του Νόλαν

Μετακομίζουν οριστικά στο Disney Plus ο Daredevil και η παρέα του


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ