Οι Soen διασκευάζουν το Snuff των Slipknot
Music

Οι Soen διασκευάζουν το Snuff των Slipknot

Το μεσημέρι της Τρίτης οι Soen έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο για τη διασκευή τους στο Snuff των Slipknot. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο άλμπουμ Atlantis που κυκλοφορεί στις 18 Νοεμβρίου και σε αυτό παρουσιάζονται επίσης δεκατρείς από τις πιο δημοφιλείς συνθέσεις τους, με νέα ενορχήστρωση έχοντας ζωντανή ορχήστρα.

Τα ιδρυτικά μέλη των Soen, Martin Lopez και Joel Ekelöf, εξήγησαν την επιλογή του τραγουδιού: «Θέλαμε να κάνουμε κάτι πολύ special κατά τη διάρκεια της συναυλίας για το Atlantis. Η προφανής επιλογή θα ήταν να διασκευάζαμε ένα επικό, progressive τραγούδι των GENESIS, PINK FLOYD, κτλ. Αντιθέτως, επιλέξαμε να κάνουμε ακριβώς το αντίθετο, με το Snuff, ένα απίστευτα τίμιο κομμάτι που όλοι μας αγαπάμε για τη δυναμική ειλικρίνεια».

Το Atlantisδημιουργήθηκε στο Atlantis Grammofon Studio στην Στοκχόλμη της Σουηδίας, όπου έχουν ηχογραφήσει καλλιτέχνες από τον Quincy Jones, μέχρι τον Lenny Kravitz και τους GREEN DAY. Προηγουμένως ο χώρος ήταν ένας παλιός κινηματογράφος το 1941, αργότερα έγινε Metronome Studio (όταν και δημιουργήθηκαν οι ABBA), πριν μετονομαστούν σε Atlantis Grammofon το 1983.

ATLANTIS  Track List:

  1. Antagonist
  2. Lunacy
  3. Monarch
  4. Trials
  5. River
  6. Jinn
  7. Illusion
  8. Modesty
  9. Lucidity
  10. Savia
  11. Fortune
  12. Snuff
  13. Lascivious
  14. Lotus

Το Atlantisθα είναι διαθέσιμο ως DVD-CD με bonus υλικό, σε διπλό 12’’ limited edition βινύλιο, Long Form Video, Digital Download και Streaming. Μπορείτε να κάνετε τις προπαραγγελίες εδώ.

Οι επιπλέον μουσικοί που βοήθησαν στο Atlantis είναι:

Stefan Stenberg, Double Bass

Joakim Simonsson, Πιάνο και Εκκλησιαστικό Όργανο

Karin Liljenberg, Βιολί 1

Andreas Forsman, Βιολί 2

Erik Holm, Βιόλα

Cecilia Linné, Τσέλο

Johanna Börjesson, Φωνητικά

Therése Börjesson, Φωνητικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ